UN CLÀSSIC

L'"APM?" torna a TV3 amb imatge renovada i recupera un reporter mític

L'espai que celebrarà vint anys en antena, s'emetrà els diumenges a les 13.50, amb noves seccions i el retorn de l'"Homo APM"

La nova imatge de l'"APM?"

Aquest diumenge, 10 de setembre, l'APM? comença una nova temporada en la què celebrarà els seus 20 anys d'emissions i ho farà amb una renovació de la seva imatge. Amb un pressupost anual d'1.218.855 euros, l'espai que es va estrenar l'any 2004 a TV3, ha renovat el logotip, la careta, la sintonia i la imatge gràfica, però mantenint la mateixa essència de sempre.

El programa que s'emetrà els diumenges al migdia a les 13.50, també viurà el retorn del mític "Homo APM". Manel Piñero s'enfundarà una de les samarretes freaks del programa per reviure la seva secció emblemàtica. A més, el programa parlarà amb ell a la nova secció "La Televisió és Història" -evolució de la mítica "La Televisió és Cultura"-, un espai on s'entrevistarà a personatges històrics de la televisió.

Una altra novetat d'aquesta temporada és l'estrena de la secció "Apocalypse Arnau", on el còmic Arnau Garcia visitarà places de pobles de Catalunya i, amb un megàfon, animarà la gent a criticar i queixar-se del que vulguin. En aquesta primera secció, l'Arnau visitarà l'Hospitalet de Llobregat i es trobarà amb queixes surrealistes.

Arnau García a l'"APM?"

Per la seva banda, la Nerea Sanfe continuarà demostrant el potencial de Catalunya amb la secció "Catalunya on falla!". En aquest primer programa viurà la jornada castellera de Sant Fèlix. En el programa d'aquesta setmana també es descobrirà la cançó dels 20 anys de l'APM?, un tema creat exclusivament per aquesta temporada.

Nerea Sanfe a l'"APM?"

El SX3 estrena "Git Gud"

A banda del retorn del popular espai de zàping a TV3, el SX3 també strenarà el seu propi APM? que es dirà Git Gud, i que s'emetrà els divendres a les 19.50h. El títol del programa, "Git gud", prové de l'expressió "get good", que vol dir "aprèn a ser bo" o "millora", que es fa servir quan s'enfronten diversos jugadors per veure qui és el millor.

El programa, produït per la productora d'Antoni Bassas, Alguna Pregunta, comptarà amb noms molt reconeixibles del món del gaming català com el youtuber Borja Pavón, cap de redacció d'Eurogamer, i el youtuber i expert en jocs indies Eric Rodríguez, de Leyendas y Videojuegos; a més de nous descobriments com Clàudia Calvo, la reportera gamer del programa.

ETIQUETES:

Deixa un comentari