EXBLAUGRANA

Gerard Piqué trencarà el seu silenci sobre Shakira en una entrevista a Antena 3

Un any després de la seva ruptura amb Shakira, l'exblaugrana concedirà una sonada entrevista en prime time a Antena 3

Gerard Piqué a "El Hormiguero" (Antena 3)

Gerard Piqué concedirà una entrevista íntima i personal en horari de màxima audiència a Antena 3. Segons ha avançat VerTele, serà al programa Joaquín, el Novato i ho farà acompanyat de l'streamer Ibai Llanos amb qui ha posat en marxa la Kings League. Una conversa encara sense data d'emissió i que arribarà després de la polèmica separació de l'exblaugrana i la cantant Shakira, així com la seva nova relació amb Clara Chía.

Un divorci que ha propiciat que la colombiana hagi fet tot de cançons amb lletres plenes de dards dirigits a Piqué. Aquesta mateixa setmana, la cantant ha estrenat El jefe, on fa referència a Lili Melgar, l'exmainadaera dels dos fills de la parella que hauria revelat a l'estrella la infidelitat de l'exjugador del Barça.

Per si això no fos poc, Shakira fins i tot arriba a desitjar la mort al seu ex-sogre, Joan Piqué, avi dels seus dos fills: "Dicen por ahí que no hay mal que más de cien años dura, pero ahí sigue mi exsuegro que no pisa sepultura". Un fet que hauria fet decantar Piqué per trencar el seu silenci davant de les càmeres de televisió.

Basté carrega contra Shakira

Aquest mateix diumenge, Jordi Basté, presentador i amic personal de Piqué, va aprofitar la seva columna a La Vanguardia per criticar l'última cançó de la colombiana: "No hi ha crueltat més intolerable que deixar per escrit la mort d'un avi. En la seva exageració venjativa –musical, on no ha plorat però ha facturat–, ningú li deuria explicar que els avis són intocables… De fet, el problema de Shakira és que té molta gent al voltant però poca que l'estimi de veritat i que l'ajudi, no a facturar més, sinó a aprendre a frenar a temps".

ETIQUETES:

Deixa un comentari