CRIM MEDIÀTIC

Carles Porta sentencia la sèrie del crim de la Guàrdia Urbana de Netflix: "No aporta res"

"La sèrie no m'interessa perquè no diuen res que jo no sàpiga. No diuen res de nou", ha assegurat el responsable de "Crims"

Carles Porta aquest dimarts a TV3

L'estrena de la sèrie El cuerpo en llamas sobre el crim de la Guàrdia Urbana a Netflix ha estat tot un èxit a la plataforma. La ficció es va estrenar el passat 8 de setembre i de seguida es va situar al primer lloc del rànquing de les sèries més vistes. Tot i això, la sèrie protagonitzada per Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez no ha estat exempta de polèmica.

Per exemple, el periodista Toni Muñoz, que va reconstruir els fets al llibre "Solo tú me tendrás", ha criticat la sèrie per no ajustar-se a la realitat del que va passar. "Diferències entre la realitat i la ficció. Rosa Peral no va ser detinguda a casa seva. Va anar voluntàriament a una comissaria dels Mossos per acusar a l'Albert en un intent desesperat per salvar-se", ha piulat a les seves xarxes socials.

Aquest dimarts, també hi ha dit la seva Carles Porta, director de Crims. "Nosaltres no hem tingut res a veure amb la sèrie. Jo no l'he vist però quan pugui me la miraré", ha assegurat en una entrevista a TV3. Porta en canvi, s'ha congratulat pel fet que tothom parli del seu programa: "Estic veient que som un referent. Es presenta una sèrie de Netflix i la gent parla de Crims i de TV3".

Malgrat això, el de Crims s'ha mostrat molt crític amb Netflix: "S'ha convertit en una plataforma mediàtica. Des del meu punt de vista la sèrie no m'interessa perquè no diuen res que jo no sàpiga. No diuen res de nou", ha sentenciat.

Carles Porta al "Tot es mou"

Porta també ha reconegut que mai va parlar amb Rosa Peral: "A mi no em va semblar que havia de parlar amb una persona que havia estat condemnada a 25 de presó per assassinat. A 'Crims' no justifiquem els actes". En canvi, sí que ha reconegut que es van intercanviar cartes amb l'Albert López, l'altre condemnat del cas. "És molt intel·ligent. Em va semblar molt clarivident. Vaig pensar: 'Com algú tant llest va participar d'això'?", s'ha preguntat.

Nous Crims al 2024

Després d'això, el presentador ha volgut deixat clar que tant ell com el seu equip han d'estar sempre del costat de les víctimes. Per últim, Porta ha confirmat que no serà fins a la segona meitat del 2024 quan estrenaran deu capítols nous del Crims. Abans però, ha avançat que estrenarà la seva primera sèrie que serà Tor, la muntanya maleïda.

ETIQUETES:

Deixa un comentari