NOVA ETAPA

Adéu a un altre històric del TN de TV3 després de 31 anys: "Et trobarem molt a faltar"

L'històric delegat de la cadena a Madrid, ha posat punt i final a la seva trajectòria des de la capital espanyola després de més de 30 anys

Ariadna Oltra i Carles Castellnou a "Els matins"

Nova baixa destacada a TV3. Carles Castellnou, històric delegat de la cadena a Madrid, ha posat punt i final a la seva trajectòria des de la capital espanyola després de 31 anys. Un comiat que s'ha fet oficial durant l'emissió d'Els matins d'Ariadna Oltra d'aquest dimecres 6 de setembre.

"Anem cap a Madrid. Carles Castellnou. Company de matinades especialment els darrers anys. Sort en l'etapa que encetes després de 30 anys a la delegació de Madrid", ha dit la presentadora. "No, 31, només acabar els Jocs Olímpics del 1992", ha puntualitzat el periodista.

Carles Castellnou al TN de l'any 2000

Després d'això, Oltra ha passat unes imatges de Castellnou al Telenotícies de l'any 2000: "Tinc una cosa preparada per tu! Mira't en aquest vídeo… Home! No has canviat fill!", ha espetat la presentadora. "Soc jo? Una mica més rodonet, amb més vida i més experiència", ha respost el delegat de TV3. "Una abraçada company, ens veurem a la redacció de Barcelona", ha conclòs Oltra. I és que el periodista no es jubila sino que tornarà a la redacció dels estudis de Sant Joan Despí.

La també delegada a Madrid de TV3 des de fa una pila d'anys, Marta Viladot, també ha volgut acomiadar al seu company: "Et trobaré molt a faltar"

Aquest ha estat el moment del comiat:

Una llarga trajectòria en la que el periodista les ha hagut de viure de tots colors i no només a la capital espanyola. Al març del 2021, Castellnou va denunciar un cas de catalanofòbia produït a l'estació de Sants. Segons va relatar, agents de seguretat de Prosegur contractats per Renfe van negar-se a atendre'l en català: "Me la sua el català", hauria dit un d'ells.

Castellnou va mostrar el seu malestar per la forma en què va ser tractat: "Potser Renfe i Adif contracten Prosegur sense l'obligació que els vigilants tinguin l'obligació de parlar en català", però demana "educació, el primer".

ETIQUETES:

Deixa un comentari