PERIODISTA

Xavi Coral parla del seu pitjor dia al Telenotícies de TV3: "El tinc marcat a la memòria"

L'actual presentador del "TN Migdia" ha assegurat que li agradaria fer un espai de viatges: "Seria el programa perfecte per a mi"

Xavi Coral al 'TN Migdia' (TV3)

Xavi Coral (52), és l'actual presentador del TN Migdia de TV3 al costat de Raquel Sans (49). Un informatiu que cada dia aconsegueix unes dades d'audiència espectaculars amb quotes superiors al 30%, que gairebé triplica als telenotícies de les cadenes espanyoles.

Coral, que també va ser corresponsal de la cadena a Brussel·les i copresentador del magazín de tarda Divendres amb Espartac Peran, ja fa 13 anys que condueix els Telenotícies. Aquest diumenge 27 d'agost, el presentador ha concedit una entrevista al Via lliure de RAC1, en la que ha parlat de la seva carrera i el seu futur professional.

Tot i que s'ha mostrat molt satisfet de la seva feina al TN, Coral ha explicat que li agradaria fer un programa sobre viatges. Cal recordar que el veterà periodista va rebutjar fer-se càrrec d'El Matí de Catalunya Ràdio quan Mònica Terribas va abandonar l'espai i fins i tot va sonar amb força per a El Món a RAC1, en cas de que Jordi Basté decidís no renovar per una nova temporada.

El periodista ha reconegut que, malgrat que ha fet molts programes diferents, li agrada anar canviant de registre. "Si em donessin una carta blanca m'agradaria fer un programa de viatges. Seria el programa perfecte per a mi", ha reconegut. Coral, tampoc ha descartat la idea de ser corresponsal a Rússia: "Ara perquè estic molt bé al TN i fa poc que he tornat de Brussel·les i tenim molta audiència i ens ho passem molt bé amb l'equip, però no m'importaria anar a Moscou. Seria molt interessant!".

Xavi Coral amb les seves companyes al plató del TN de TV3

El Telenotícies més llarg de la història de TV3

El presentador també ha recordat algun dels seus moments històrics al Telenotícies. Entre les seves fites hi té el d'haver presentat l'informatiu més llarg de la història de TV3. Va ser l'11 de setembre de 2001, quan es va produir l'atemptat a les torres Bessones de Nova York. Aquell informatiu va començar com sempre a les 14.30 i va estar en antena fins a les 21.00 de la nit, més de sis hores en directe.

"Aquell dia el tinc marcat a la memòria. Només feia tres anys que presentava el Telenotícies. Professionalment crec que no tornaré a viure un moment tant frapant com aquell. Anàvem explicant les coses tal com anàven passant, i pràcticament sense informació", ha reconegut.

Tot i assegurar que no té problemes per dormir, Coral ha reconegut que mentre estava a Brussel·les i part del govern català es va exiliar, va viure uns dies molt intensos: "Recordo que acabava el dia amb molt d'estrès i l'endemà m'aixecava molt d'hora". El presentador també ha assegurat que tot i el seu bon estat físic, mai ha fet gens d'esport. "Soc zero esportista, estic en forma de manera biològica. Mai m'ha passat pel cap anar al gimnàs, prefereixo llegir i està estirat al sofà", ha explicat.

ETIQUETES:

Deixa un comentari