MOLT ESTIMAT

L'actor Pere Arquillué, el Claudi de "La Riera", se sincera sobre el seu personatge a TV3: "Agradava molt"

"M'ho vaig passar molt bé fent el personatge. Agradava a totes les classes socials perquè empatitzava molt amb la gent", ha assegurat l'actor

Pere Arquillué a "La tarda d'estiu" de Catalunya Ràdio

L'actor Pere Arquillué (56), un dels millors actors catalans i per a molts recordat pel seu personatge del Claudi Guitart a La Riera (2010-2016), la penúltima telenovel·la de la sobretaula de TV3, va ser entrevistat a La tarda d'estiu de Catalunya Ràdio d'aquest dilluns 28 d'agost. L'actor, que el proper 6 de setembre tornarà als escenaris amb l'obra "El cos més bonic que s'haurà trobat mai en aquest lloc", també un és un dels dobladors més reconeguts del cinema.

Arquillué, a banda de presentar el seu nou treball que es podrà veure al teatre Romea de Barcelona, també va parlar del seu pas per les sèries de TV3 i va respondre a la pregunta de si es veu tornant a fer una sèrie diària a la cadena pública.

Molts espectadors van quedar marcats pel seu paper del Claudi de La Riera, un ambiciós emprenedor, amb pocs escrúpols a l'hora de fer negocis i de com tractar a les dones. "M'ho vaig passar molt bé fent el personatge. Era extraordinari. Tenia una certa profunditat i alhora era un malparit amb molta conya i gràcia i això dona molt de joc", va reconèixer. "El personatge d'en Claudi va anar molt bé entre el públic. Era transversal. Agradava a totes les classes socials perquè empatitzava molt amb la gent", va afegir.

Arquillué fent el personatge del Claudi a "La Riera"

"No tinc a l'agenda tornar a fer un serial diari"

Un serial diari que com tots els que ha emès TV3, va liderar la sobretaula amb unes audiències espectaculars. Una repercussió que els actors noten quan van pels carrers de Catalunya. "Ja no em diuen Claudi pel carrer tot i que quan s'emetia sí. La sèrie la mirava molta gent", va assegurar l'actor.

Preguntat per si es veu tornant a fer una sèrie diària, Arquillué va explicar que de moment no ho té a l'agenda: "Ara he fet un pas més enllà. Penso que és bo fer-ho una vegada i ja està". Per Arquillué, actuar a la televisió és molt diferent de fer-ho al teatre. "La TV demana immediatesa, una agilitat i una habilitat tècnica que es nota molt qui la té i qui no", va sentenciar.

En canvi, qui sí que va aparèixer al serial que actualment s'emet a TV3 és Gemma Arquillué (27), filla de l'actor que va interpretar a l'Estel al Com si fos ahir.

Gemma Arquillué al "Com si fos ahir"

ETIQUETES:

Deixa un comentari