BONA GENT

Els 8 pobles que visitarà Quim Masferrer a la nova temporada d'"El foraster" de TV3

En total seran vuit capítols nous i un de resum que s'emetran els dilluns a la nit

Quim Masferrer torna amb "El foraster"

El Foraster de Quim Masferrer és un dels programes més estimats pels espectadors de TV3 com així van tornar a demostrar les xifres de la darrera temporada amb una audiència mitjana de 508.000 espectadors i un 25,1%. L'espai que es va emetre per darrera vegada el novembre del 2022 va tornar el dilluns 18 de setembre a les pantalles de TV3 amb la seva 9a temporada.

En total seran vuit capítols nous de trinca, més un de final que serà de resum. Masferrer continuarà recorrent el país per conèixer les històries més divertides i emocionants de la gent i per viure cada nou poble com una nova aventura.

Els 8 pobles que visità El Foraster

A banda de Camprodon (Ripollès), en Quim descobrirà Xerta (Baix Ebre), on l'aigua ho és tot i marca el passat, el present i el futur del poble. També passarà per les Valls d'Àneu (Pallars Sobirà), en Quim gaudirà d'alguns dels paratges més emblemàtics del país, com l'estany de Sant Maurici o el port de la Bonaigua, on hi passarà una nit en blanc no per la falta de son, sinó per l'excés de neu.

Durant la seva visita al Bruc (Anoia), en Quim viurà una de les aventures més grans de la seva vida: l'escalada d'una de les mítiques agulles de Montserrat. Entre els cingles de la muntanya màgica també tindrà ocasió de reviure la llegenda del Timbaler del Bruc.

A Sant Pere Pescador (Alt Empordà), El foraster farà parada obligada als aiguamolls de l'Empordà i afrontarà el repte de practicar alguns dels esports d'aventura habituals de la zona. A La Granadella (les Garrigues), Masferrer comprovarà fins a quin punt els pagesos estan orgullosos de l'oli que elaboren. I a Ulldemolins (Priorat), s'endinsarà en el fantàstic paratge del congost de Fraguerau, al cor del Montsant.

El programa també visitarà per primera vegada el Lluçanès, una comarca de nova creació. Al poble d'Olost, en Quim hi trobarà una barreja única d'identitats i generacions: canalla, jovent i gent gran units per la seva vitalitat i per una personalitat positiva i encomanadissa.

ETIQUETES:

Deixa un comentari