CONCURS

TVE estrena al nou "Grand Prix" de Ramón García després de 18 anys

En total seran set programes en què 8 municipis, entre ells Cervelló, s'enfrontaran al mític concurs que torna a La 1 sense vaquetes

Ramón García torna a TVE amb "El grand Prix"

El nou Grand Prix de Ramón García torna aquest dilluns 24 de juliol a La 1 TVE 18 anys després de la seva darrera emissió. La nova etapa del mític format arrencarà amb una competició entre els municipis d'Alfacar (Granada) i Colmenarejo (Madrid) i amb Miguel Ángel Muñoz i Lolita com a padrins.

En total seran set programes: quatre eliminatoris, dos semifinals i la final, on s'escollirà a la localitat guanyadora de l'estiu. A l'històric Ramón García l'acompanyaran la presentadora i creadora de contingut Cristinini i l'actriu Michelle Calvó. Entre els 8 pobles que participaran a la nova edició del concurs hi ha el municipi català de Cervelló (Baix Llobregat) de 9.300 habitants i governat pel PSC.

Així serà el nou Grand Prix

Els municipis concursaran de dos en dos en quatre programes eliminatoris, on els quatre més ben puntuats es classificaran per a les dues semifinals. En total seran set programes on el poble guanyador de cada semifinal accedirà a la gran final.

Les proves seran les mateixes de sempre com "La patata calenta", Les bitlles, "Els troncs bojos" i "El diccionari" com a prova final amb els alcaldes. A més, hi haurà quatre jocs nous: "El gosset pilot", "Abelles a la babalà", "La guarderia" i "Escala com puguis".

A diferència dels anys 90, no hi haurà vaquetes, perquè així ho prohibeix la llei de benestar animal. Al seu lloc hi haurà una "supervaqueta" disfressada, amb un dels membres de cada equip al seu interior. Una de les novetats que s'ha presentat a la roda de premsa ha estat el dinosaure Nico, una nova mascota que arriba per complicar la vida als concursants. El mític concurs també estrenarà un nou logotip, inspirat en l'antic, però amb una versió actualitzada.

ETIQUETES:

Deixa un comentari