COMIAT

Laura Rosel plega de Catalunya Ràdio amb un crític editorial: "Malgrat les punxes d'aquesta cadira"

La periodista deixa el programa matinal després de tres anys i serà substituïda per Ricard Ustrell: "Ens mereixíem una aposta més ferma"

Laura Rosel a Catalunya Ràdio

"Fins aquí! Aquí acaba aquesta aventura increïble", ha començat dient la fins avui presentadora d'El Matí de Catalunya Ràdio, Laura Rosel, que aquest divendres s'ha acomiadat dels seus oients amb una sentida editorial. "Malgrat la son i malgrat les esgarrinxades i les punxes d'aquesta cadira calenta, ha valgut la pena", ha espetat.

Una situació que recorda al darrer programa de Mònica Terribas, que va presentar El Matí de Catalunya Ràdio entre els anys 2012 i 2020 i que al seu darrer editorial va dir el següent: "He decidit deixar 'El matí de Catalunya Ràdio' perquè crec que els engranatges d'una màquina com aquesta no es poden permetre cap grinyol. I ara grinyolen". Les desavinences amb Saül Gordillo, el director de l'emissora d'aquell moment en van propiciar la seva sortida.

Aquesta vegada l'actual direcció de Catalunya Ràdio, encapçalada per Jordi Borda, argumenta una qüestió d'audiència. I és que cal recordar que segons el darrer EGM, El món a RAC1 de Jordi Basté segueix arrasant amb 711.000 oients diaris i Rosel només en té 443.000. La presentadora marxa després de tres anys i a partir del setembre serà substituïda per Ricard Ustrell.

Tot i això, Rosel ha volgut deixar clar que plega "amb el cap ben alt i agraïda a l'equip de la casa, que per això és la ràdio pública", en una clara referència al seu successor que conduirà l'espai amb l'equip de la seva productora.

"Ens mereixíem una aposta més ferma"

"Hem intentat fer la ràdio que escolta, que acompanya i que té el cap al carrer. Crec que podríem haver fet molt més. Ens mereixíem una aposta més ferma. Perquè amb tres anys no arriba. La ràdio necessita temps", ha criticat. Rosel també ha volgut defensar la seva feina assegurant que no ho ha tingut "gens fàcil": "L'encàrrec era enorme. Vam aixecar aquest programa en només 10 dies. El que hem viscut no ens ho treu ningú. Gràcies i fins aviat!".

ETIQUETES:

Deixa un comentari