MOLT AVIAT

Andreu Buenafuente anuncia la data del seu retorn a TV3 amb "Vosaltres mateixos"

El nou espai començarà les gravacions el proper 18 de setembre i s'estrenarà a la nova plataforma online que es dirà 3Cat

Andreu Buenafuente tornarà a TV3 amb "Vosaltres mateixos"

Andreu Buenafuente torna a TV3. El còmic, presentador i productor s'incorporarà a la televisió pública catalana aquest mes de setembre amb Vosaltres mateixos, un programa d'entrevistes a personatges anònims. Fa unes setmanes, la cadena va començar la crida perquè els espectadors que ho vulguin puguin presentar-se per conversar amb Buenafuente al plató.

"El programa serà un lloc de trobada entre l'Andreu i l'audiència, i l'ocasió ideal perquè tothom pugui ser el convidat estrella per una nit", va avançar la cadena. L'espai serà un xou de gran format que s'estrenarà en exclusiva al nou 3Cat, la nova plataforma online que es posarà en marxa al setembre. Posteriorment, l'espai també s'emetrà pel canal convencional de TV3, en un dia de la setmana i una hora encara per determinar.

Aquest dilluns 31 de juliol, TV3 ha confirmat que les gravacions del nou programa arrencaran el dilluns 18 de setembre al plató de Mediapro situat a l'edifici Imagina de la Diagonal de Barcelona. D'altra banda, la cadena també ha obert les inscripcions per assistir com a públic al nou espai. Per apuntar-se cal inscriure's aquí*.

Buenafuente torna a TV3

"Després de més de trenta anys de carrera, tenia ganes de parlar amb la gent. Vull que ens trobem i que parlem. Es tracta de riure, d'emocionar-me i de fer un programa de televisió només amb ells. També tinc ganes de treure encara més suc a la improvisació de la qual m'he tornat un addicte. La improvisació jugada amb complicitat, respecte i conya", va explicar Buenafuente.

Un retorn de Buenafuente a TV3 que arriba després de la primera presa de contacte que va fer amb el monòleg Curraràs, que es va emetre per Sant Esteve i que va ser tot un èxit d'audiència amb 594.000 espectadors de mitjana i la quota del 28,4%.

Després d'un llarg periple per la televisió privada d'Atresmedia, primer a Antena 3 i després a La Sexta, on va estar entre el 2005 i el 2011; i la televisió de pagament a Movistar, Buenafuente torna a la casa on va debutar a inicis dels anys 90 del segle passat de la mà de Miquel Calçada. Des de Persones humanes, han passat tres dècades, però ara la televisió catalana tornarà a gaudir del seu humor.

ETIQUETES:

Deixa un comentari