CANVIS

Un popular presentador de Catalunya Ràdio rellevat de la graella d'estiu: "Us trobaré a faltar"

Adam Martín no repetirà al capdavant de les tardes, després de més de deu anys i Roger Carandell i Marta Montaner ocuparan el seu lloc

Adam Martín a Catalunya Ràdio

Catalunya Ràdio ja ha decidit com serà la seva temporada d'estiu i atenció perquè hi hauran alguns canvis substancials a la seva graella. Serà a partir del dilluns 10 de juliol, si les eleccions espanyoles del 23-J no trastoquen els plans de l'emissora, quan les cares habituals de la cadena marxaran de vacances.

La principal novetat serà que a diferència de l'any passat, Adam Martín (50) no repetirà al capdavant de les tardes, després de més de deu anys. L'any 2011 va conduir El suplement d'estiu i, els darrers anys l'havíem pogut escoltar a La tarda d'estiu. Aquest 2023, Martín serà rellevat per Roger Carandell i Marta Montaner, i es dedicarà a fer pòdcasts, segons ha avançat el diari Ara.

Carandell i Montaner, que cada nit condueixen el programa XL al costat de Juliana Canet, ja havien presentat El suplement d'estiu de l'any passat. Aquest any agafaran el relleu a Elisenda Carod a la franja de 16 a 19.00.

Carandell, Canet i Montaner

Al matí, Marina Romero repetirà a El matí d'estiu, en substitució de Laura Rosel i al cap de setmana, Albert Montilla, periodista de la casa, agafarà el relleu a Roger Escapa i s'estrenarà al capdavant d'El suplement.

"Aquest estiu no faré programa"

Poc després de fer-se públic els canvis de cares, Adam Martín va fer un tuit desitjant sort als escollits però reconeixent que trobaria a faltar als oients: "Aquest estiu no faré programa a Catalunya Ràdio. Trobaré molt a faltar l'equip, el directe i els oients. Molta sort a Roger Carandell i Marta Montaner, que faran unes tardes de 10, i a l'Albert Montilla, que segur que signarà un gran Suplement".

Un embaràs a Catalunya Ràdio

Es dona la circumstància que fa només un parell de setmanes, Montaner va revelar que estava embarassada amb una foto al seu compte d'Instagram. "Us volia dir una cosa… i és que ja fa unes quantes setmanes que no puc parar d'acariciar-me la panxa… Nina, pensem en tu tota l'estona, no saps les ganes que tenim de coneixe't!", va escriure la presentadora, revelant que serà una nena. Montaner també en va fer referència al seu programa de Catalunya Ràdio: "Estic de cinc mesos ja".

Montaner, embarassada al seu Instagram

ETIQUETES:

Deixa un comentari