REALITY

Laura Escanes acaba el rodatge de "La travessa" de TV3: "Ha estat una muntanya russa"

La influencer ha estat 20 dies pels Pirineus gravant el nou concurs de TV3 que s'emetrà a la tardor

Laura Escanes presentarà la segona edició de "La travessa"

La influencer Laura Escanes ha anunciat que ha acabat el rodatge de La travessa, el nou reality de TV3 que s'estrenarà a la tardor. En total han estat 20 dies de gravació amb els concursants que per parelles, han hagut de recórrer els Pirineus i sotmetre's a proves de resistència, habilitat i superació.

Tot un repte per a la model de 27 anys que era la primera vegada que es posava al capdavant d'un programa com a presentadora. Tant és així que Escanes pocs dies abans d'iniciar el rodatge, la noia va reconèixer que havia patit una crisi d'ansietat. "Sabia que tenia un límit i he explotat".

Escanes al rodatge de "La travessa"

Aquest dimarts, la influencer va celebrar que havia acabat la gravació del nou reality a través d'un missatge al seu compte d'Instagram, escrit en català i castellà: "Després de 20 dies fent 'La Travessa', torno a casa amb el cor ple d'energia bonica. Ha estat una muntanya russa d'emocions, molts nervis, poques hores de son, però un aprenentatge que m'emporto per sempre. Un equip immillorable, uns concursants que ho han donat tot i més, i uns racons preciosos que han estat un regal. Gràcies TV3 per comptar amb mi. No puc estar més agraïda de tot el que he viscut i après. Ganes de poder gaudir-ho i veure-ho tots junts aviat".

Publicació d'Escanes a Instagram

Escanes: "Em sento insegura amb el català"

Abans de tornar a casa, Escanes ha atès als micròfons de l'XL de Catalunya Ràdio on ha explicat com li va arribar la proposta de TV3: "Em va escriure Roberto Leal (presentador de Pasapalabra) i em va dir que tenia una amiga que li estava preguntant per mi per un tema de TV3, que em volien de presentadora. I jo: Què fort! Jo tinc vídeos de quan era petita meus fent veure que tenia un micròfon de TV3 i dient 'Laura Escanes, TV3, Washington'. És molt fort per mi, però no ho vull pensar com un somni perquè em poso més nerviosa encara. No m'ho crec moltes vegades, soc bastant insegura i la gent també em fa sentir insegura, sobretot amb el tema del català perquè em poso molta pressió per demostrar que puc fer-ho bé i que soc capaç. Amb la meva família parlo habitualment en català, però tinc els meus errors i no vull tenir-los".

ETIQUETES:

Deixa un comentari