CANVI

El motiu pel qual aquest dissabte tampoc s'emetrà el "Col·lapse" de Ricard Ustrell a TV3

La cadena emetrà la cantada d'havaneres de Calella de Palafrugell i Ustrell farà una versió reduïda del seu programa a través de la web

Ricard Ustrell

Els espectadors de TV3 que esperin veure a Ricard Ustrell al seu Col·lapse amb nous convidats i entrevistes, veuran que aquest dissabte 1 de juliol, l'espai tampoc s'emetrà. No es tracta de cap cancel·lació, de fet l'espai ha estat renovat per una nova temporada a TV3. Tampoc es deu al fet que Ustrell serà el nou presentador dels matins de Catalunya Ràdio.

El motiu no és cap altre que com ja va passar fa una setmana amb la revetlla de Sant Joan, quan la cadena va apostar per teatre, en aquesta ocasió TV3 emetrà com cada any, la popular cantada d'havaneres de Calella de Palafrugell que arriba a la seva 56a edició.

La retransmissió estarà presentada per la periodista del Tot es mou Míriam Riau i anirà dedicada al conegut compositor, cantant i estudiós del món de l'havanera Càstor Pérez. La cantada comptarà amb les actuacions dels populars grups Els Pescadors de l'Escala, Barca de Mitjana i Port Bo, a més de la cantant Elena Gadel, acompanyada per la guitarrista Mar López.

Al final de la vetllada, tots els grups pujaran a l'escenari, situat a la plaça del Port Bo, per interpretar conjuntament "La bella Lola". I, com ja és costum, tancaran l'acte amb tot un himne, "El meu avi".

Un Col·lapse reduït només a la web

Tot i això, Ustrell ha preparat una versió reduïda del seu Col·lapse que en aquesta ocasió només es podrà veure a través de l'app i la web de TV3. Amb el títol "La brevetat", Ustrell entrevistarà el cantant Víctor Manuel que continua fent la gira amb la qual celebra els seus 75 anys. El coach del programa, Sergi Pàmies, també participarà en aquesta versió reduïda del Col·lapse, parlant precisament de la seva relació amb Víctor Manuel i, també, dels avantatges dels programes de televisió curts.

El programa recuperarà la seva emissió habitual a partir del dissabte 8 de juliol, amb convidats com Santiago Segura, Carme Elias i els germans Roca.

"Col·lapse" (TV3)

ETIQUETES:

Deixa un comentari