OPERACIÓN TRIUNFO

Pilar Rubio se sincera i ataca a Mainat i Cruz pel fracàs d'"OT 2011": "Volien boicotejar-ho des de dins"

"La manera de boicotejar el programa era atacant la presentadora. No volia ni fer assajos generals", ha reconegut Rubio

Pilar Rubio a "OT 2011"

El sonat anunci del retorn d'Operación Triunfo a Amazon Prime Video ha tornat a situar al concurs musical, al centre de totes les mirades. La darrera en dir-hi la seva, ha estat Pilar Rubio (45), presentadora de l'última etapa a Telecinco, que ha parlat obertament per primera vegada del que va viure a l'edició fallida que es va emetre l'any 2011.

El programa no va complir amb les expectatives d'audiència i va ser cancel·lat de manera precipitada. Però què va passar realment? La presentadora que està a punt d'estrenar El Mejor, un nou programa a Telemadrid, no ha dubtat en parlar del "boicot" que va patir durant la seva edició de OT en una entrevista amb Bluper.

"A un conegut exproductor de televisió, famós per la seva misogínia i les seves faltes de respecte, li va sentar malament que designessin a Pilar Rubio com a presentadora d'Operación Triunfo", va arribar a escriure l'exdirectora de comunicació de Mediaset España, Mirta Drago.

Preguntada sobre si és cert que va patir aquestes represàlies per part dels responsables del programa, Rubio ha reconegut que així va ser. De fet ha explicat que fins i tot li enviaven tard els guions de les gales: "O no me'ls donaven o no rebia instruccions per l'orellera. Era un boicot que et feia sentir desubicada".

Pilar Rubio a la Gala 1 d'"OT 2011"

La presentadora va ser l'objecte d'una allau de crítiques per la seva feina a OT 2011, i fins i tot va ser assenyalada com la culpable del fracàs d'aquella edició, l'última de Telecinco, i que va ser cancel·lada després de només cinc gales. "Va ser bastant dur perquè, al final, jo era la cara visible i la gent no entenia què estava passant".

Rubio assenyala a Mainat i Cruz

Pilar Rubio, que fins ara no havia parlat sobre aquell episodi, assenyala als productors del format, Toni Cruz i Josep Maria Mainat: "La manera de boicotejar un programa, com estaven fent els productors, era atacant la presentadora. De fet, jo no volia ni fer assajos generals".

Segons la presentadora, Cruz i Mainat no li donaven la informació necessària per preparar les gales. "Em deien que no tenien res i que era un programa en moviment". Davant d'això, Rubio, explica que se les havia d'empescar per si mateixa "per poder fer un directe de tres hores i controlar la situació". "Eren guerres entre la direcció, la productora i la cadena. No interessava seguir amb aquesta unió i volien boicotejar-ho des de dins", assegura.

La presentadora també ha respost a si acceptaria conduir la nova edició que s'emetrà a Amazon. "No m'hi veig, i menys amb tot això. No tinc un bon record. No va ser culpa meva, evidentment, però de tot s'aprèn".

ETIQUETES:

Deixa un comentari