TENNISTA

Paula Badosa es retroba amb el seu ex, David Broncano, a "La Resistencia" i parla de sexe i diners

La tennista de Begur i el presentador de Movistar havien mantingut una relació sentimental l'any 2020: "Per fi ho puc dir"

Paula Badosa a "La Resistencia"

La tennista catalana Paula Badosa (25) va ser la convidada de La Resistencia de David Broncano (38) a Movistar+ d'aquest dijous. La de Begur i el presentador andalús havien mantingut una relació sentimental que es va acabar al setembre del 2020, tal i com van demostrar durant la conversa.

Les indirectes entre Broncano i Badosa van ser constants durant tota el programa, demostrant que encara mantenen una bona sintonia. "Crec que t'he vist sense xandall molt poques vegades, pot ser la tercera o quarta vegada", va començar dient Broncano en veure a la tennista maquillada i arreglada. "I a sobre tu", li va respondre ella entre somriures.

"Quina informació t'han escrit que no sàpigues?", va preguntar Badosa al presentador. "Intentaré no explicar anècdotes teves personals però es pot explicar això del pollastre?", va respondre ell. I la tennista ho va explicar: "Com que cremo moltes calories, quan vaig a un sopar, abans em menjo un pollastre sencer per semblar una persona normal després".

Badosa i Broncano a "La Resistencia"

"Jo et vaig entrenar"

Broncano també va tirar d'ironia amb la carrera fulgurant que ha tingut la tennista. "Jo et vaig conèixer quan eres com la número 90 i ara ets la 2, en només un any i mig. No vull donar-me mèrits. Aquí la genia ets tu… però jo et vaig entrenar una mica", va espetar el presentador. "Se m'hauria de donar un petit percentatge… un 0,5%", va afegir en to de broma.

Diners i sexe

La tennista tampoc va tenir manies per respondre a les dues clàssiques preguntes que sempre fa el de La Resistencia als seus convidats. Quant de sexe ha tingut durant l'últim mes i quants diners té al banc?

Sobre la xifra econòmica, Badosa no va voler revelar l'import exacte i va preferir comparar-se amb el presentador: "Sempre he tingut moltes ganes d'aquesta pregunta i sempre em deia el meu somni, el meu objectiu és tenir-ne més que tu i… Per fi puc dir que ja és així".

Pel que fa al sexe, la catalana va assegurar que "està ben servida": "Estic tenint un bon mes. Forma part de la preparació física; cardio…". Una resposta que arriba enmig dels rumors d'una possible crisi entre la tennista i la seva actual parella, el model cubà Juan Betancourt.

Badosa i Betancourt a Instagram

ETIQUETES:

Deixa un comentari