TALISMÀ

TV3 s'encomana a Joan Pera per Setmana Santa i estrena la comèdia "Màster Xof"

La cadena pública donarà descans al "Col·lapse", que tornarà després de les vacances i emetrà dues comèdies del popular actor

Joan Pera a "Màster Xof"

Aquest dissabte, 8 d'abril, TV3 donarà descans al Col·lapse de Ricard Ustrell, que tornarà després de les vacances de Setmana Santa. Al seu lloc, la cadena s'encomanarà a un talismà de les audiències com és l'actor Joan Pera.

Com ja és habitual en període vacacional, TV3 aposta per emetre obres de teatre de gran èxit, i Pera n'és un dels seus màxims exponents. I és que tot allò que porta el seu segell, enganxa als espectadors. Per exemple, l'emissió de la pel·lícula El metralla, al desembre del 2022, protagonitzada per l'actor i el seu fill, va triomfar amb 352.000 espectadors i un molt bon 18,3%.

Però no ha estat l'únic cas d'èxit, al setembre del 2021, TV3 va emetre l'obra de teatre "El pare de la nuvia" que també va triomfar amb 277.000 espectadors i un 15,1%.

Amb aquestes dades, TV3 estrenarà ara l'obra "Màster xof", on Joan Pera és l'autor i el protagonista d'aquesta comèdia que té com a escenari un restaurant fictici, La Perdiueta Eixerida, des d'on cuinarà amb molt d'humor, si pot.

A continuació, a les 23.40, la nit teatral continuarà la reemissió de l'obra "Alguns neixen estrellats", també protagonitzada pel mateix Joan Pera, i acompanyat per David Olivares (conegut pels seus personatges al Polònia) a l'escenari. Un espectacle que TV3 ja va emetre la nit de Sant Esteve del 2021 i que va reunir a 368.000 espectadors (16,9%).

Joan Pera i David Olivares

ETIQUETES:

Deixa un comentari