ESPORTS

La històrica presentadora Imma Pedemonte diu adéu a TV3 després de 37 anys

El "Telenotícies" de Ramon Pellicer ha acomiadat a la veterana periodista d'esports que es jubila als seus 64 anys

Imma Pedemonte es jubila després de 37 anys

Emotiu comiat el que s'ha viscut aquest diumenge 23 d'abril, Dia de Sant Jordi al Telenotícies Migdia de TV3. Ramon Pellicer ha donat pas a la històrica presentadora d'esports Imma Pedemonte (64), que des del torneig Trofeu compte de Godó, ha anunciat que era la seva darrera retransmissió a la cadena pública.

Pedemonte es jubila després de 37 anys a TV3. L'actual presentador d'Esports, Artur Peguera, ha acomiadat a la seva companya durant una connexió en directe des del Tennis Barcelona: "Una gran campiona de la comunicació que aquesta tarda veurà la seva última final com a periodista després molts anys sent la cara visible en molts esdeveniments".

Pellicer i Peguera acomiaden a Pedemonte

Ramon Pellicer també ha volgut dir-hi la seva: "Doncs sí, ara veurem unes imatges del 1986, justament des de la Rambla de Canaletes que avui també són notícia. Al mig, veiem a la Imma Pedemonte, han passat 37 anys molt intensos". Es tractava d'unes imatges de la celebració que es va viure a Barcelona quan el COI va escollir a al capital catalana per celebrar els Jocs Olímpics del 1992.

Imma Pedemonte recordant una connexió l'any 1986

"Què és el que t'emportes després de tot aquest temps?", ha preguntat Pellicer a Pedemonte. "M'emporto moltes coses, però sobretot tots els anys que hem gaudit al Tennis Barcelona de Rafa Nadal com a campió".

Els dos presentadors han acabat agraïnt la seva feina: "Gràcies a tu per totes aquestes lliçons i molta sort Imma i enhorabona per aquesta trajectòria". TV3 està a punt de celebrar els seus 40 anys i tot i que els grans referents comencen a marxar el seu llegat quedarà per sempre.

Aquest ha estat el moment del comiat:

ETIQUETES:

Deixa un comentari