NOCHENTERA

La cantant Vicco es confessa amb Jordi Basté: "Tinc pànic a cantar en directe"

"'Al Benidorm Fest' ho vaig passar fatal, sortia tremolant", ha reconegut la cantant de Tiana en una entrevista a RAC1

Vicco

Tot i que no va guanyar el Benidorm Fest d'aquest 2023 i per tant, no representarà a RTVE a Eurovisió, la cantant catalana Vicco, ha triomfat amb el seu tema Nochentera. La cançó s'ha convertit en tot un èxit que ja acumula 33 milions de reproduccions a Spotify, deu vegades més que la cançó de Blanca Paloma, la guanyadora que actuarà el proper 13 de maig al festival eurovisiu que se celebrarà a Liverpool.

Victòria Riba Muns (Vicco des del 2019), ha passat aquest dilluns pels micròfons de Jordi Basté a RAC1, on ha explicat com viu l'èxit de Nochentera: "Estic molt sorpresa de l'èxit, és molt fort". La cantant de Tiana (Maresme), ha confessat que ja ha sortit de festa i ha passat "molta vergonya" quan ha sonat la cançó al local on era.

Tot i el seu èxit, assegura que té pànic a cantar en directe. "Al Benidorm Fest ho vaig passar fatal, sortia tremolant", ha reconegut. "Quan sé que he de sortir penso: Tant de bo passi alguna cosa i no hagi d'actuar".

Es dona la circumstància que el passat divendres, Vicco, va ser l'artista convidada a la sisena gala d'Eufòria.

Com va conèixer Alejandro Sanz

L'artista també ha explicat la seva relació professional Alejandro Sanz quan tenia 17 anys. "Vaig cantar un Sant Jordi al meu institut i un alumne es va apropar i em va dir que el seu pare era mànager del món de la música i que li havia agradat molt com ho havia fet i que li enviés vídeos meus. Quan els va veure, em va dir que els hi havia enviat a un amic seu que es deia Alejandro. Al cap d'uns dies, em va dir que l'amic era l'Alejandro Sanz i que li havia encantat. Arran d'això, ell em va apadrinar musicalment i vaig gravar un disc amb Sony".

Vicco a RAC1

Fa només unes setmanes la cantant catalana va publicar un nou senzill, Me muero por ti, una cançó que manté l'estil dels 80 de Nochentera. Vicco també ha avançat que aviat treurà un recull de sis cançons del mateix estil.

Àudio entrevista:

ETIQUETES:

Deixa un comentari