COVID

Alfons Arús recorda com va viure el confinament mentre feia "Aruser@s": "Veníem amb angoixa"

El presentador ha recordat amb els seus col·laboradors com van ser l'únic programa que es va seguir emetent des del plató

Alfons Arús a "Aruser@s"

Alfons Arús ha recordat aquest divendres al matí al seu Aruser@s de La Sexta com van viure l'etapa del confinament a causa de la Covid. El presentador català ha fet referència a aquella delicada etapa arran d'una notícia que assegurava que "els espanyols són avui dia menys infeliços a la feina que a l'any 2019".

"Si fixeu la vista enrere, comprovareu que esteu millor que fa uns anys", ha començat dient Arús. "Molta gent ho va passar malament amb la Covid i jo crec que ara fan balanç i pensen: Tinc feina, quina sort que tinc i que bé que estic", ha afegit una de les seves col·laboradores.

"Quan la gent va començar a teletreballar molts se'n van alegrar i quan ja portàvem un mes, tothom volia tornar a la oficina. Ara s'aprecia més el fet d'anar a treballar. No socialitzaves gens, era horrible", ha afegit una altra tertuliana del programa.

Alfons Arús

En aquest moment, Arús ha recordat com el seu programa va ser l'únic que va seguir en directe com si res: "Nosaltres no som de llançar-nos floretes, però el cert és que aquest programa és l'únic que no va parar i es va continuar fent des del mateix plató".

"Altres programes es feien a través d'una connexió amb la casa del presentador. L'únic programa que no va parar en plató va ser aquest", ha assegurat el presentador.

"Veníem a treballar amb angoixa"

"Tu saps el que uneix això?", s'ha preguntat Angie Cárdenas. L'home del temps del programa, Marc Redondo, també ha recordat com "la policia municipal ens aturava i ens demanava els papers". "Ens deien: On aneu? A treballar. No pot ser! Com què no?", ha assegurat Arús.

Marc Redondo a "Aruser@s"

"Veníem a treballar amb una angoixa perquè deies: 'Que no hi hagi cap baixa, que ningú es contagiï, que estiguem tots bé", ha acabat dient Angie Cárdenas.

Mira el vídeo:

ETIQUETES:

Deixa un comentari