PATACADA

TVE no aixeca cap i també fulmina el concurs "Todos contra 1" pel seu fracàs d'audiència

La 1 decideix cancel·lar definitivament el concurs que no ha enganxat als espectadors després de només sis emissions i múltiples canvis

Raúl Gomez i Rodrigo Vázquez, al plató de "Todos contra 1"

TVE ha decidit fulminar el concurs Todos contra 1, després de només set entregues degut a la seva baixa audiència. El programa presentat per Rodrigo Vázquez i Raúl Gómez era una de les grans apostes de la cadena pública espanyola i tenia un pot màxim de 100.000 euros.

El concurs que aquesta mateixa setmana s'havia reformulat per ocupar l'acces prime time dels dillus i dimarts, desapareixerà definitivament després de haver aconseguit remuntar les seves baixes audiències. L'espai es va estrenar el dijous 19 de gener amb un baix 3,0% a Catalunya i un 9,6% a Espanya, tot i emetre's després d'un partit de la Copa del Rei.

Després d'una setmana d'aturada per l'emissió del Beniform Fest, la segona entrega va fer un 5,4% a Catalunya i un 5,8% a Espanya. Una dada que va provocar que TVE decidís moure l'espai a la ni dels dimarts tot i que va seguir perdent espectadors: un 2,4% a Catalunya i un 5,0% a Espanya.

Amb aquesta situació, la cadena pública fer un últim moviment a la desesperada i va situar el concurs a la franja de 22 a 23h dels dilluns i dimarts. Però les dades tampoc van millorar: un 2,1% (4,4% a Espanya) aquest dilluns; i un 2,9% (5,3% a Espanya) el dimarts, la seva darrera emissió. Uns resultats insostenibles que han fet que TVE hagi decidit cancel·lar el programa i en els propers dies inciarà el desmuntatge del plató.

De fracàs en fracàs

Aquest sonat fracàs, arriba després d'una altra patacada de la graella de La 1 com va ser Vamos a llevarnos bien d'Ana Morgade, que només va durar un dia en antena. A aquests espais, s'hi suma la fluixa acollida que està aconseguint el Días de tele de Júlia Otero, tot i el seu astronòmic pressupost de 5,5 milions d'euros. I tot això després de tancar un mes de febrer amb una quota de només un 6,7% d'audiència (8,7% a Espanya).

ETIQUETES:

Deixa un comentari