TOT A PUNT

Així serà la primera gala d'"Eufòria": 4 expulsats i votacions en directe des de casa

Els concursants pujaran a l'escenari en grups de quatre i només els 12 més votats pels espectadors podran seguir al programa

Lildami, Carol Rovira i Elena Gadel, membres del jurat d'"Eufòria"

Eufòria, el concurs musical que va ser la revelació de la temporada passada torna aquest divendres 10 de març amb Marta Torné i Miki Núñez. En aquesta nova edició, l'actriu Carol Rovira deixa la seva posició de coach d'interpretació per incorporar-se com a membre del jurat, acompanyant així els cantants Elena Gadel i Lildami. Tots tres seran els encarregats de valorar les actuacions dels setze aspirants.

A més, hi han dos fitxatges nous: l'actriu Paula Malia com a coach d'interpretació i la cantant, compositora i pianista Clara Luna com a coach de veu. Daniel Anglès repetirà com a director artístic, dissenyant totes les actuacions; Jordi Cubino serà l'encarregat de la producció musical, i Albert Sala tornarà com a coreògraf amb el seu equip de ballarins que ja es van triar a l'especial Eufòria Dance.

A diferència de la primera edició, totes les gales seran en directe, cosa que significa que els espectadors podran emetre el seu vot amb l'aplicació de TV3 des del primer moment. També s'han fet canvis significatius al plató per donar més espectacularitat i tindrà una capacitat per a més de 250 persones de públic.

Paula Malia i Clara Luna

Eufòria també apostarà per emetre més contingut sobre el dia a dia dels concursants, tant als assajos, que es faran al nou Estudi Eufòria, com en altres localitzacions exteriors amb vídeos a les gales. Això permetrà conèixer amb més profunditat els concursants i com es relacionen entre ells.

Els 16 concursants que es van donar a conèixer al programa final de càsting comptarà amb més presència femenina, amb deu noies i sis nois.

Els 16 concursants d'"Eufòria"

La mecànica de la primera gala 

A la primera gala, hi sonaran èxits de totes les èpoques i gèneres musicals, des de les més actuals, "Flowers", de Miley Cyrus, o el "De l'1 al què", de The Tyets, a autèntics clàssics com "Suspicious Mind", d'Elvis Presley, o Sweet Child O' Mine, de Guns N' Roses.

Els concursants pujaran a l'escenari en grups de quatre. Cada un dels setze aspirants serà la veu principal d'un número musical, mentre que la resta de membres del grup farà les segones veus. Un cop el grup hagi interpretat tots els números musicals, rebran les valoracions del jurat, que decidirà les dues persones que se'n van a la zona de perill i les dues persones que se salven.

Quants nominats hi haurà?

Així doncs, al final de la gala, després de nominar dues persones de cada grup, el jurat haurà col·locat vuit concursants a la zona de perill. Però potser no en són els únics. Clara Luna i Jordi Cubino, que des del VAR musical hauran escoltat i analitzat atentament totes les actuacions, especialment les segones veus, decidiran si afegeixen algun altre aspirant a la zona de perill, o no.

Un cop la Clara i el Jordi hagin valorat les actuacions, la resta de coaches, la Paula, el Dani i l'Albert, tindran un gran privilegi: treure alguns concursants de la zona de perill fins que hi quedin sis aspirants.

Aquests sis concursants seran els que es posaran en mans de l'audiència, que serà l'encarregada de decidir, a través de les votacions, els dos concursants que han de continuar a Eufòria. Els quatre menys votats hauran d'abandonar el programa.

Com puc votar?

A través de l'app de TV3 i de la pàgina web d'Eufòria. Per facilitar la participació, durant l'emissió es mostrarà un codi QR en pantalla que enllaçarà a la pàgina web. Durant el temps que les votacions estiguin obertes, podràs utilitzar el codi QR, obrir l'app o entrar directament a la web del programa i votar per la persona que vols que continuï.

ETIQUETES:

Deixa un comentari