A MIAMI

Gran polèmica amb Ana Obregón després que hagi decidit ser mare als 68 anys: "Un acte d'egoisme"

La presentadora ha apregut a la revista "Hola" sortint d'una clínica de Miami en cadira de rodes i amb el nadó en braços

Ana Obregón després de ser mare per gestació subrogada

Ana Obregón ha donat la sorpresa després que hagi decidit tornar a ser mare als 68 anys a través de la gestació subrogada. L'actriu i presentadora ha aparegut a la revista Hola d'aquest dimecres sortint d'una clínica de Miami amb una criatura als braços que va néixer el passat 20 de març.

Una notícia que ha acaparat una allau de comentaris tant a les xarxes com a les principals cadenes de televisió. Una de les imatges que ha estat més criticada és la fotografia on Obregón surt de la clínica en cadira de rodes amb el nadó. Un gest que formaria part del protocol de l'hospital per a les mares i nadons, però que en aquest cas no es correspondria perquè l'actriu no ha parit.

Una de les primeres que ha volgut dir-hi la seva ha estat Ana Rosa Quintana, que ha estat una de les poques defensores d'Obregón al seu programa de Telecinco: "Home, tots entenem… Ana ha patit el pitjor que pot patir una mare, que és perdre a un fill i ha optat per una nova maternitat. Suposo que ho haurà pensat, que ho tindrà decidit. Ella té família", ha dit la presentadora.

Una visió que no ha compartit el seu copresentador, Joaquín Prat, que s'ha mostrat molt crític amb la decisió d'Obregón. "Ningú pot entendre el dolor d'Ana Obregón i sentir el que és la pèrdua d'un fill amb tot just 27 anys. Ha de ser terrible, i molt difícil de gestionar. Però dit això, si tens aquesta pèrdua hi ha moltes maneres d'estar prop de la infància. A mi em sembla un acte d'egoisme que vagis a Miami i et compris un nen", ha argumentat.

"Ha pensat més en ella mateixa que en l'interès del menor", ha insistit Prat. "Bé, i ara què fem? La nena ja ha nascut", s'ha preguntat Quintana, que ha admès que "és un debat moral molt complicat". "Em sento incapaç de jutjar a Ana Obregón amb el que ha passat", ha sentenciat.

Ana Rosa, valorant la decisió d'Ana Obregón

Per la seva banda, Alessandro Lecquio, exmarit d'Ana Obregón, també s'ha pronunciat al plató d'Ana Rosa i s'ha limitat a dir que "ho sabia tot" però que no era el dia de donar la seva opinió.

Pilar Eyre defensa a Obregón

Al Tot es mou d'Helena Garcia Melero, la periodista Pilar Eyre també ha reconegut que quan va veure la imatge es va sentir "molt desconcertada" i ha especulat amb la possibilitat que el nadó sigui fruit de l'esperma del seu fill. Tot i això, s'ha mostrat favorable a la decisió d'Obregón: "Està en el seu legítim dret de ser mare".

Eyre i Melero han valorat la notícia a TV3

Sigui com sigui, la notícia ràpidament va omplir les xarxes socials amb crítiques molt dures cap a la presentadora per haver "comprat" una criatura i per l'escenificació de tot plegat com si ella hagués estat la mare. Cal recordar que Obregón va perdre el fill, Álex Lequio, el maig del 2020, a causa d'un càncer, quan només tenia 27 anys.

ETIQUETES:

Deixa un comentari