DIVERTIDA

Rocío Carrasco fa petar de riure al programa de Marc Giró a La 1 per una anècdota amb el català: "Golfes?"

La filla de Rocío Jurado va visitar el "Late Xou" de TVE Catalunya on va demostrar no tenir problemes per entendre el català

Rocío Carrasco i Marc Giró a "Late Xou"

Rocío Carrasco va ser la gran convidada del Late Xou de Marc Giró a La 1 de TVE Catalunya d'aquest diumenge a la nit. Tot i això, el programa no va passar d'un modest 4,9% de quota i 60.000 espectadors, -1,8 punts per sota de la mitjana de la cadena (6,7%).

Giró va fer tota l'entrevista en català, i és que cal recordar que quan Carrasco va fer 18 anys s'en va anar a viure a Argentona (Maresme) al costat del seu exmarit, Antonio David Flores, on havia estat destinat per la Guàrdia Civil. La filla de Rocío Jurado es va congratular que entenia tot el que li deia el presentador, que no parlava precisament a poc a poc.

Malgrat això, Rocío va explicar que només sabia dir algunes paraules que havia après, a partir d'anècdotes que va viure quan buscava pis a Catalunya. Va ser en aquest moment quan Rocío va protagontizar un dels moments més divertits de la nit: "Et puc explicar una anècdota de quan vivia a Catalunya?", va dir ella, davant la sorpresa de Giró.

Rocío Carrasco i Marc Giró a "Late Xou"

"Jo anava a llogar un pis i tenia premsa per tot el poble. I vaig anar a mirar el pis amb una senyora que de sobte em va dir: 'Aquí dalt tenim les golfes'. I jo li vaig dir: 'Com? Mira, ho sento molt però que jo no puc viure en un lloc on visquin golfes a dalt'. Tu imaginat' la premsa a la porta i jo amb golfes aquí dalt…", va relatar entre somriures.

"La dona em va veure tan apurada que em va preguntar on guardaria les maletes. Jo no entenia res perquè pensava les golfes es volen quedar amb les meves maletes? I llavors em va explicar que eren els altells dels armaris i la senyora es va fer un fart de riure", va seguir explicant Carrasco entre aplaudiments del públic.

Això mateix o "asómate"

Però les anècdotes sobre el català no es van quedar aquí. "Què més saps dir?" va insistir el presentador. "Això mateix", va dir Carrasco, que va recordar quan un altre home li va ensenyar un altre apartament i, mentre parlava, li anava repetint "això mateix" i ella corria cap al balcó a mirar cap avall, entenent que li havia dit "asómate". Fins que a la tercera vegada Rocío li va preguntar a l'home: "Em pot dir que vol que jo miri aquí a baix?". Una explicació que va fer esclatar a Giró que no podia parar de riure.

Aquest va ser el moment:

ETIQUETES:

Deixa un comentari