PÒDCAST

Jorge Javier Vázquez anuncia el seu nou projecte fora de Telecinco després de ser silenciat

Es tracta d'un pòdcast que s'estrena aquest dijous, 23 de febrer i que arriba en plena onada de canvis i restriccions a Mediaset

Jorge Javier Vázquez a la promo del seu nou pòdcast

Jorge Javier Vázquez ha anunciat aquest dimecres que ha posat en marxa un nou projecte professional allunyat de la televisió. El presentador de Badalona ha creat el seu propi pòdcast que es dirà Los burros de Fortunato. Una notícia que arriba l'endemà que s'hagi conegut el nou codi ètic de Mediaset que el posa contra les cordes a ell i al seu programa Sálvame.

Segons la nova directiva de la direcció de la cadena, el presentador ja no podrà fer al·legats polítics ni mullar-se sobre temes d'actualitat, ni cap col·laborador podrà abandona el programa en directe, entre d'altres.

Sigui casualitat o no, el fet és que ha estat el propi Vázquez el que ha donat a conèixer la notícia a través del seu compte de Twitter. "Doncs sí amics, aviat tindré un podcast", ha anunciat al costat del vídeo promocional.

Al vídeo, el de Badalona apareix baixant per les escales del que sembla ser seva casa. I ho fa al més pur estil Sharonne Stone a la pel·lícula Instinto básico: amb uns calçotets negres i un bernús de seda vermell. El programa es dirà Los burros de Fortunato, en clara referència a Fortunato, el ruc que va adoptar fa només uns mesos.

El pòdcast, produït per Phi Beta Lambda, s'estrenarà aquest dijous 23 de febrer i s'emetrà cada quinze dies. D'aquesta manera, Jorge Javier Vázquez sumarà un nou projecte, a banda del blog que cada setmana escriu a la revista Lecturas.

ETIQUETES:

Deixa un comentari