INDIGNAT

Toni Clapés, molt dur contra TV3 per no convidar-lo: "Com que no m'estic morint, no interesso"

El presentador del "Versió RAC1" ha carregat amb contundència contra la cadena pública: "He d'estar molt malalt, sino res"

Toni Clapés farà cinc hores diàries a RAC1

Toni Clapés, el presentador líder de la tarda radiofònica a Catalunya amb el Versió RAC1, ha carregat aquest dimecres contra TV3 durant la secció sobre televisió. Tot ha començat arran d'un àudio que li ha portat el seu col·laborador Rocco Steinhäusser: "Toni, ahir et vaig veure al 'Planta baixa' de TV3".

Steinhäusser feia referència a un tall de l'any 1996 del programa Solvència contrastada de Miquel Calçada (Mikimoto), on Clapés apareixia fent curling.

Lluny de celebrar-ho, Clapés ha aprofitat per carregar com mai contra TV3. "Jo? Però si només em conviden per parlar de les vacunes i del meu limfoma. L'últim cop que hi vaig anar va ser al 'FAQS' de Cristina Puig. Només interesso quan recaic en la meva malaltia", ha dit el periodista, molt molest.

"Suposo que tard o d'hora tornaré a recaure i em tornaran a trucar. Sino, no interesso", ha afegit amb certa ironia. "He d'estar malalt o en fase crítica. Entre que ja no hi ha la Cristina Puig, ni fan el 'FAQS' i que jo no m'estic morint, no interesso. Quan estigui en fase terminal suposo que aleshores ja sí que em trucaran ni que sigui per preguntar-me quin peu calço. Però a hores d'ara no interesso", ha espetat.

"Em sap greu perquè vaig tenir una recaiguda i no se'n van assabentar. Podrien haver-la aprofitat… Però ara ja me n'he sortit i hauran d'esperar a la següent", ha acabat dient.

Escolta l'àudio a partir del minut 8.00

ETIQUETES:

Deixa un comentari