FRASE POLÈMICA

El director de TV3 anuncia que el "Puta nit i bona Espanya" també desapareixerà del "Zona Franca"

Sigfrid Gras reconeix que la decisió d'apartar Manel Vidal del late night de Joel Díaz ha estat seva: "S'han traspassat els límits"

El director de TV3, Sígfrid Gras, al Parlament

El director de TV3, Sigfrid Gras, ha explicat aquest divendres a El Món a RAC1 de Jordi Basté que la decisió de fer fora a Manel Vidal del Zona Franca ha estat seva, però consensuada amb la productora del programa, Atomic Beat Media. "Sabíem a qui fitxàvem però ells també sabien on anàven. Nosaltres som una televisió pública i no podem traspassar certs límits i en aquest cas s'han sobrepassat", ha començat dient Gras.

"Havíem fet un pacte amb la productora de fins on podien arribar els continguts i en aquest cas han incomplert", ha afegit, abans d'assegurar que la decisió ha estat seva. "Nosaltres els ho vam comunicar i ells hi van estar d'acord", ha explicat. El director de TV3 també ha explicat que el límit de les bromes que poden fer a la cadena pública estan recollides al llibre d'estil de TV3 i les referències al nazisme i la seva simbologia en són una d'elles.

Preguntat per si la decisió té relació amb les negociacions entre ERC i el PSC pel pressupost de la Generalitat i possibles pressions dels partits, Gras ho ha negat. "Els consellers del PSC no m'han trucat ni m'han demanat que prengués aquesta decisió".

"A ningú no li agrada que passi això, però és una decisió conjunta que hem pres amb la productora", ha reiterat Gras, que ha dit que el Zona Franca ha de ser irreverent, però sense traspassar certs límits.

Adéu al "Puta nit i bona Espanya"

D'altra banda, Sígfrid Gras també ha explicat que TV3 revisa tots els guions del programa. "No és la primera vegada que retirem coses dels guions", ha dit, abans d'especificar que en el cas concret de Manel Vidal, el problema va ser que es tractava d'un gràfic que no apareixia al guió. "No ho vam veure fins que va aparèixer en antena", ha continuat.

El late night de Joel Díaz no ha estat exempt de polèmica pràcticament des del dia de la seva estrena quan el seu presentador va arrencar el programa amb la frase "Puta nit i bona Espanya". Una frase que per cert, ja li ha fet perdre a un anunciant. I atenció, perquè segons ha anunciat el director "a partir de la setmana vinent notareu canvis. Aquesta frase ja ha fet el seu recorregut".

Escolta l'àudio complet:

"Si volen continuar amb aquest humor, aquestes coses no es poden repetir"

Enmig de tota aquesta polèmica, s'ha celebrat la comissió de control de la CCMA al Parlament de Catalunya, on Gras ha hagut de respondre a les preguntes dels diferents partits polítics. El director de TV3 ha llançat un avís als responsables del late night: "Volem llançar un missatge al programa, si volen continuar amb aquest tipus d'humor transgressor i divertit, aquestes coses no es poden repetir".

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Jordi

    Quin desastre de director!! TV3 és la festa de la rosa. Horrible

Deixa un comentari