Així van ser les Campanades 2022-2023: TV3 a Barcelona i Pedroche vestida de colom

Miki Núñez i Mariona Escoda a les Campanades de TV3

Miki Núñez i Mariona Escoda, amb uns looks espectaculars, van ser els encarregats de conduir l'acte des de Barcelona

Les principals cadenes de televisió es van volcar un any més en fer la retranmissió de les Campanades. A Catalunya, TV3 i 8TV, van celebrar l'arribada del nou any amb dues posades en escena ben diferents. Mentre TV3 va fer la tradicional retransmissió de l'espectacle de llums i focs artificials de l'Avinguda Maria Cristina de Barcelona, la privada, amb un pressupost molt més modest, va fer el raïm des del plató de la cadena.

TV3. Miki Núñez i Mariona Escoda

Després d'un 2021, on la cadena pública va haver de canviar a darrer moment l'espectacle de l'Avinguda Maria Cristina de Barcelona per la Plaça de les Glòries, degut als contagis de la covid, TV3 ha recuperat aquest any el que ja és s'ha convertit en el punt neuràlgic per menjar el raïm amb els espectadors de Catalunya.

L'espectacle va comptar amb focs artificials, llums led i música amb un dron que va oferir imatges a vista d'ocell de la capital catalana.

El cantant Miki Núñez i la guanyadora d'Eufòria, Mariona Escoda, van ser els encarregats de conduir l'acte amb uns espectaculars looks dels dissenyadors catalans, Oscar Sala (ell) i Gustavo Adolfo Tarí (ella). Tot i això, els presentadors no van entusiasmar per la poca improvització que van demostrar, però que els va assegurar no cometre cap error.

Miki Núñez i Mariona Escoda a les Campanades de TV3

Un cop tocades les 12 campanades, Núñez i Escoda no van mantenir la tradició dels darrers anys i van optar per no fer-se un petó als llavis, com si que van fer Llucià Ferrer i Elena Gadel al 2021.

Vídeo de les Campanades de TV3 2022-2023:

8TV. Ares Teixidó i Joel Joan

A la cadena privada 8tv, els encarregats de fer les Campanades han estat la presentadora lleidatana Ares Teixidó i l'actor Joel Joan. A l'hora de les 12 campanades, 8tv no va connectar amb cap punt de Catalunya i es va limitar a fer la retransmissió des del plató de Sant Just Desvern des d'on emet els seus programes.

Ares Teixidó i Joel Joan a les Campanades de 8tv

Això sí, amb un descontrol absolut per part de Joel Joan que semblava tenir pressa per acabar amb l'esdeveniment, mentre Teixidó intentava mantenir la compostura.

Però sens dubte, el moment de la nit a 8tv es va produir uns minuts abans del raïm, quan Pilar Rahola, va interpretar l'"Ay mamá" a l'especial Fora de to.

Antena 3. Cristina Pedroche i Alberto Chicote

La presentadora de la cadena privada, va aparèixer com cada any coberta amb una immensa capa fins a les 23:59, per matenir la incògnita i els espectadors enganxats fins al darrer moment. Abans del raïm, Pedroche va destapar el vestit d'aquest 2022. "És un colom de la pau", va explicar, en clara referència al seu recent confirmat embaràs del seu primer fill.

La 1 de TVE. Ana Obregón i Los Morancos

A la cadena pública espanyola, per primera vegada en 17 anys, Anne Igartiburu no va conduir les 12 campanades i els espectadors la van trobar a faltar Al seu lloc, Ana Obregón va ser l'encarregada de cantar les Campanades al costat de Los Morancos, que van ser criticats per les seves bromes antiquades i de caire 'racista'.

Obregón, que va perdre recentment al seu fill Álex, víctima d'un càncer, i poc després al seu pare, va tornar a tenir paraules de record per a ells, així com per la seva mare.

Tele 5. Risto Mejide i Mariló Montero

La nota esperpèntica de la nit la va posar Mediaset. Telecinco i Cuatro van emetre conjuntament les Campanades des de Torrejón de Ardoz (Madrid) amb Risto Mejide i Mariló Montero. Els dos presentadors que sabien que no podien competir amb Pedroche, van optar per aparèixer amb casc i ulleres per trencar escultures de gel que simbolitzaven les coses negatives d'aquest 2022.

I no només això, Mejide va aprofitar l'ocasió per llançar un sonat dard contra Obregón i Pedroche. "Hi ha alguna cosa a anunciar? Un embaràs? La mort d'un ésser estimat? Això sempre dona audiència", va deixar anar el presentador català a la seva companya, en una clara al·lusió a les presentadores d'Antena 3 i La 1.

Mariló Montero i Risto Mejide

La Sexta. Cristina Pardo i Dani Mateo

A la segona cadena d'Atresmedia, el català Dani Mateo i la presentadora de Más vale tarde, Cristina Pardo, van ser els encarregats de fer la retransmissió, també des de la Puerta del Sol de Madrid.

Un dels moments més divertits va ser quan els dos presentadors van sortir al balcó perquè Mateo fes el càntic que Freddie Mercury deia el públic dels seus concerts. "Eeeeeeeo!". El drama va arribar quan les piles del megàfon van sortir disparades del dispositiu, provocant les rialles de la seva companya.

Twitch. Ibai Llanos, Anne Igartiburu i Ramón García

Després de 17 anys consecutius a TVE, Anne Igartiburu va ser apartada de les Campanades i l'streamer Ibai Llanos la va fitxar per al seu canal de Twitch. Per si això no fos poc, el basc va aconseguir ajuntar a la presentadora basca amb Ramón García, un altre rostre històric de les Campanades.

Els dos mítics presentadors de La 1, es van deixar anar com mai abans. Tant és així, que Igartiburu es va atrevir a llançar un gra de raïm contra Ramón García, una de les imatges més divertides de la nit.

Malgrat tot, el Twitch de Llanos va punxar. Segons TV Top, va fer una mitjana de179.082 dispositius, una pèrdua de gairebé la meitat respecte a la retransmissió del 2021-2022 quan va aconseguir-ne 337.431.

La Xarxa. Les televisions locals s'uneixen per fer el raïm

Les diferents televisions locals es van unir per fer les seves pròpies Campanades des de 12 localitats catalanes diferents), a través de La Xarxa. Presentades per Roger Font i Clara Vicenç, van sorprendre amb un look modern i reivindicatiu.

ETIQUETES:

Deixa un comentari