ESTRENA

Tot el que has de saber de la nova sèrie de TV3 "Bojos per Molière".

La sèrie de 8 capítols dels creadors de "Merlí", és una comèdia dramàtica ambientada a la Barcelona de finals dels anys 90

"Bojos per molière"

Aquest dilluns 30 de gener, TV3 estrena els dos primers episodis de Bojos per Molière, la nova sèrie dels creadors de Merlí, ambientada a la Barcelona de final dels anys 90. La sèrie de 8 capítols en total és una comèdia dramàtica protagonitzada per Elisabet Casanovas, (Merlí); Ferran Rull (Polseres vermelles) i Alejandro Bordanove (Com si fos ahir), entre altres.

La sèrie es trasllada a la Barcelona del 1997, que encara viu els efectes dels Jocs Olímpics i no ha estat envaïda per aglomeracions de turistes, i els seus protagonistes seran un grup de joves d'entre 18 i 25 anys que comencen a estudiar art dramàtic a l'Institut del Teatre de Barcelona.

Amb Bojos per Molière, el seu director Hèctor Lozano, tornarà a TV3 després de l'èxit després de Merlí i el seu spin-off, Merlí sapere aude. "És una història molt senzilla, però propera, d'uns alumnes de l'Institut del Teatre, el seu dia a dia durant el curs, al final dels 90, a Barcelona", explica Lozano. "El to d'aquesta sèrie té un punt més d'humor que no pas 'Merlí'", afegeix.

Així és "Bojos per Molière"

La sèrie transcorre en la Barcelona postolímpica, entre el setembre de 1997 i el juny de 1998. És la història d'un grup d'alumnes de 18 a 25 anys, que comencen a estudiar Art Dramàtic a l'Institut del Teatre de Barcelona, plens d'il·lusions, amb ganes de menjar-se el món i amb una cosa en comú: la passió pel teatre. Volen cantar, actuar, ballar, dirigir i triomfar. Les seves famílies els han advertit que no trobaran feina, que tot depèn dels contactes, que només arriben a dalt els que tenen sort.

Però tot això importa ben poc a la Kàtia, el Ferran, l'Eloi, el Rem, la Júlia i el Víctor. Ells formen part de l'ultima generació de joves del final del segle XX i estan ansiosos per trepitjar els escenaris, els ha entrat a les venes el verí del teatre, estan… bojos per Molière.

Els seus protagonistes

ETIQUETES:

Deixa un comentari