19 DE DESEMBRE Tele 5 retalla "Sálvame" i anuncia l'estrena de dos concursos per rellançar la tarda

Christian Gálvez i Ion Aramendi

La cadena privada aposta per dos nous concursos de 19 a 21h per fer front a Sonsoles i "Pasapalabra"

Telecinco ha anunciat l'enèsim canvi a la seva graella. Si aquest dimecres coneixíem que Sálvame havia fitxat al periodista de successos Nacho Abad per rellançar la seva darrera hora de 20 a 21h, aquest dijous, la cadena va fer públic que retallarà dues hores del programa de Jorge Javier Vázquez.

A partir del dilluns 19 de desembre estrenarà dos nous concursos de 19 a 21h. Seran el 25 palabras de Christian Gálvez, i Reacción en cadena de Ion Aramendi. Dos espais que miraran de batre a Sonsoles Ónega i a Pasapalabra d'Antena 3. A les 19h, s'emetrà el concurs de Gálvez, i seguidament agafarà el relleu Aramendi amb l'adaptació d'un format d'èxit a Itàlia.

Les noves apostes també hauran de fer front als concursos de La 1 El comodín de La 1 i El cazador, que estan aconseguint la seva millor audiència i al darrer tram del Planta baixa de TV3.

"25 palabras"

El concurs és una adaptació de 25 words or less, la versió nord-americana que es basa en un famós joc de taula estatunidenc. El concurs està conformat per dos equips, cadascun amb una parella de famosos que ajudaran un concursant anònim a guanyar el premi en metàl·lic (el pot inicial serà de 250.000 euros). Una composició que recorda a Pasapalabra. No obstant això, el concurs també involucra als espectadors, que des de casa podran participar i guanyar premis.

"Reacción en cadena"

Es tracta d'una adaptació de Chain Reaction, format nord-americà estrenat el 1980 a la cadena nord-americana NBC. Dos equips rivals competiran en un joc de apraules encadenades mentre van acumulant diners. Dos equips de 3 persones s'enfrontaran per poder endur-se cada dia més de 150.000 euros.

ETIQUETES:

Deixa un comentari