CONTUNDENT Pilar Rahola carrega contra l'actual TV3: "No podia continuar, són molt talibans"

Pilar Rahola a "El Circ"

La periodista va parlar de la seva sortida de la cadena pública en una entrevista a "El Circ" de 8tv: "Hem desaparegut uns quants"

La periodista Pilar Rahola va ser la convidada d'El Circ de 8tv d'aquest dilluns. Rahola, que actualment està com a tertuliana a El pentàgon de Vicent Sanchis i a El Fax de 8tv a la mateixa cadena privada, va parlar de la seva sortida de TV3 amb molta contundència.

La periodista i expolítica va començar recordant els seus inicis a la televisió al costat de Jesús Hermida i com ha sabut mantenir el seu altaveu: "He passat per una pila de programes com 'Crónicas marcianas', 'El gran debate', 'La noria'… i de vegades em pregunto com és que televisivament encara estic viva. La televisió és un mitjà que crema, que et banalitza. He arribat a la conclusió que si encara segueixo aquí és perquè soc autèntica i dic les veritats".

Aquesta temporada, Rahola ja no apareix a cap programa de TV3, després d'una pila d'anys de ser una de les tertulianes amb més presència a Els matins, el FAQS o el Tot es mou. "Hem desaparegut uns quants a TV3, no deu ser una casualitat", va criticar la periodista que va apuntar cap al govern d'ERC: "Amb l'actual govern no hauria pogut continuar a TV3, era impossible. Són molt talibans amb aquesta matèria".

Pilar Rahola a 8tv

La periodista va reconèixer que el Tot es mou d'Helena Garcia Melero li va oferir col·laborar un cop cada quinze dies. "L'Helena és una excel·lent amiga però vaig dir que no. Hauria estat una coartada per poder dir que a TV3 hi anàvem tots".

"Hauria pogut mantenir el vincle, però el vaig trencar per no ser coartada. No volia que utilitzessin el meu nom dient que no censuraven a ningú", va afegir.

"Jo et puc fer una llista de 10 noms molt significatius que han estat censurats a TV3", va revelar Rahola a 8tv. "A mi no em censuraven, però em donaven quinze minuts cada dues setmanes… a la porra!", va etzibar.

"He passat per una pila de programes i de vegades em pregunto com és que televisivament encara soc viva. Penso que la tele és un mitjà que crem, que et banalitza i et fa ser superficial. He arribat a la conclusió que si encara segueixo aquí és perquè soc autèntica i dic les veritats".

ETIQUETES:

Deixa un comentari