ACTRIU I CÒMICA Llum Barrera presentarà la gala dels Premis Gaudí que estarà produïda per Gestmusic

L'actriu mallorquina serà la cinquena dona que presenta la gala que se celebrarà el proper 22 de gener al MNAC de Barcelona

L'actriu i humorista Llum Barrera (53) serà l'encarregada de conduir la 15a gala dels Premis Gaudí, que se celebrarà el diumenge 22 de gener de 2023, a la Sala Oval del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC). L'actriu mallorquina serà la cinquena dona que presenta la gala després de Clara Segura, Rossy de Palma, Alba Florejachs i Anna Moliner.

Per celebrar aquest quinzè aniversari, l'escenari situat sota la cúpula del Palau Nacional de Montjuïc estarà presidit per l'orquesta simfònica Franz Schubert Filharmonia. Pel que fa a la seva producció, l'Acadèmia del Cinema Català ha encarregat la gala a la productora Gestmusic (Banijay Iberia), amb més de trenta anys de trajectòria i grans èxits com Crónicas marcianas, Lluvia de estrellas, ¡Mira quién baila! o Operación Triunfo.

Una carrera d'èxit

Nascuda a Alcúdia (Mallorca) i llicenciada per l'Institut del Teatre de Barcelona, Llum Barrera de 53 anys, ha protagonitzat sèries tan populars com Amar es para siempre, Polseres vermelles o Aquí no hay quien viva. A la televisió l'hem pogut veure com a concursant de Tu cara me suena, col·laborant al Zapeando de La Sexta o com a presentadora del concurs d'èxit Agafa'm si pots a IB3.

A TV3 també la vam poder veure l'any 2018 al programa De bon humor on va parlar de les diferències entre Madrid i Catalunya a l'hora de fer riure.

La seva darrera aparició televisiva va ser el passat mes de setembre, a El Circ de 8tv on va criticar al públic que va al teatre i es posa a escoltar el futbol. Un avís per als que vagin a l'entrega dels Gaudí.

ETIQUETES:

Deixa un comentari