VIRAL La incòmoda pregunta de Jorge Javier a Gemma Nierga que li ha fet treure els colors: "Saps què és..?"

Jorge Javier Vázquez i Gemma Nierga al "Cafè d'idees"

El presentador de "Sálvame" havia fet referència als rols de les persones homosexuals: "No em vinguis amb això"

Jorge Javier Vázquez està de tour per Barcelona per presentar el seu darrer llibre i aquest dijous al matí ha estat entrevistat al Cafè d'idees de Gemma Nierga a La 2. Vázquez s'ha sincerat sobre les seves addiccions a l'alchohol, el sexe i la feina i ha acabat fent treure els colors a la presentadora catalana.

"A mi l'addicció a la feina em va dur a deixar de costat a la meva família, a la meva parella i a centrar-me només en mi. Em va convertir en una persona egoista, inconformista", ha començat explicant Jorge Javier. Nierga ha aprofitat aquesta resposta per preguntar si s'ha plantejat deixar la televisió. "Em fa por perquè t'enfrontes al no-res i aixecar-te sense tenir res a fer. Em provoca moltíssim neguit", ha dit el de Tele 5.

Nierga ha insistit sobre la feina que fa a Sálvame. "Treballes cada dia parlant de la vida privada d'altres persones. Et preocupa haver fet mal a algú i no haver estat conscient d'això?". Vázquez ha respost amb contundència: "Jo sempre he estat molt conscient. No soc un psicòpata. Jo crec que es pot preguntar per tot", ha insistit Jorge Javier.

El de Badalona també ha sorprès explicat que el seu pare sempre havia estat votant de Convergència i Jordi Pujol.

La crisi d'audiència de "Sálvame"

"Creus que és un format esgotat?", ha preguntat Nierga sobre Sálvame. "No ho sé jo he viscut moltes èpoques, i moltes crisis i estem davant un moment en què la televisió ha variat moltíssim. Abans nosaltres fèiem un 20% d'audiència i ara ens costa arribar al 15%. Portem 14 anys", ha dit el seu presentador.

Vázquez treu els colors a Nierga

Però ha estat quan Vázquez ha parlat de sexe quan ha fet treure els colors a Gemma Nierga. Just abans d'acabar l'entrevista, Vázquez ha fet broma amb la presentadora sobre els rols de les persones homosexuals: "Però tu saps el que és actiu o passiu?".

"Ai Jorge! No em vinguis amb això", ha dit ella visiblement avergonyida. "Gràcies per acompanyar-nos. I sí, sé el que és", ha acabat afegint Nierga. Jorge Javier no s'ha pogut aguantar el riure i l'ha replicat: "La meva mare no ho sabia!". Aquest ha estat el moment:

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Fineta

    Però segons la "Guardia Urbana", que pontifica els mirons que teniu us van veure només 3.000 persones, amb la cuina tan preciosa que teniu!

Deixa un comentari