VIRAL El "Zona Franca" de TV3 llança ous a un quadre amb la cara de Jordi Pujol: "Sabrà greu"

Imatge del quadre de Pujol a "Zona Franca"

El programa de Joel Díaz va acabar amb un gag de l'humorista Godai Garcia amb la imatge d'una gallina i la cara de l'expresident

El nou late de TV3 va viure aquest dimecres a la matinada un moment que molt probablement hauria portat cua fa uns anys enrere. El programa que va ser vist per 38.000 espectadors i un 8,6%, tot i anar darrere d'un programa d'èxit com és el Joc de Cartes de Marc Ribas, que va batre el seu rècord històric amb un 27,6% i del capítol repetit també va ser líder amb un 18,1%.

Va ser als darrers minuts de l'espai quan Godai Garcia va destapar un quadre amb la cara de l'expresident Jordi Pujol amb un cos i nas de gallina. "Òstia!", va començar exclamant Joel Díaz, presentador de Zona Franca, després de veure el que havia preparat un dels seus col·laboradors. "TV3 la va fer ell eh. Sort que anem tard perque sino això a moltes llars catalanes els hi sabria greu", va afegir.

Joel Díaz i Godai Garcia en el moment del gag

"És una polla convergent", va dir l'humorista. "La Marta Ferrussola li cuina tot a casa però si ell es veiés amb un ou a la cara, podria fer-se'l", va afegir amb ironia sobre la dona de Pujol, malalta d'alzhemier des del 2021.

"Jo proposo rebentar-li un ou a la cara a Jordi Pujol", va insistir Garcia. "A mi em fa molt de respecte", va dir el presentador. "A casa ningú es pot enfadar", va assegurar l'humorista abans de llançar un dos ous al quadre amb la cara de l'expresident. "Això és una gallina i no Jordi Pujol", van dir per curar-se en salut. Aquest va ser el moment:

ETIQUETES:

Deixa un comentari