PERJUDICAT El programa d'Emma García la fa grossa amb unes imatges d'un col·laborador de "Sálvame" begut

Emma García a "Fiesta!"

"Fiesta!" va anunciar que tenia unes "imatges demolidores" de Rafa Mora que al final no va emetre tot i revelar-ne la seva identitat

El programa Fiesta! d'Emma García a Tele 5 va protagonitzar aquest dimarts a la tarda un moment que portarà cua. L'espai va anunciar que havia enganxat al col·laborador de Sálvame, Rafa Mora en una situació molt compromesa. En un rètol del programa va assegurar que es tractava d'unes "imatges demolidores".

Durant tres hores i mitja, la presentadora i els seus col·laboradors van generar una expectativa màxima amb el contingut que podia posar en entredit la reputació d'un conegut rostre de la cadena, que d'entrada no en va revelar el seu nom. Una tàctica molt utlitzada a diversos programes de la cadena privada i que va indignar als espectadors.

El programa va haver de consultar amb el seu equip legal si considerava que podien emetre el vídeo per esaltviar-se possibles entrebancs legals. Mentrestant, Emma García va seguir donant nous detalls del víde. "A mi no m'agradaria que m'enxampessin en una situació així. He entrat amb angoixa en veure les imatges", va dir la presentadora, que va dir que coneixia i tenia molt d'afecte per al protagonista de les controvertides imatges.

Emma Garcia amb l'advocada Teresa Bueyes

A íltima hora de la tarda, Teresa Bueyes, advocada del programa va entrar al plató per a comunicar la decisió de la cadena. "La decisió final a la qual hem arribat és que no es divulgaran aquestes fotografies, no volem destruir la imatge d'aquesta persona perquè creiem que 5 minuts en la vida d'una persona no representen el tot. Això seria destruir literalment a una persona i, crec, ha de ser ell o ella qui doni la conformitat per a emetre-les", va sentenciar Bueyes.

Després d'anunciar que protegirien al col·laborador de Tele 5, Emma García va mostrar el seu malestar pel que havia decidit fer la direcció del programa. La basca va explicar que, malgrat tot, revelarien el nom del protagonista, tot i que ella no hi estava d'acord. "No entenc que diguem el nom de la persona que surt en aquestes imatges. Aquí, i ho dic totalment de debò, hi ha coses amb les quals no m'agrada jugar i ho sabeu".

Rafa Mora s'excusa: "Estava en un after"

Sergio Garrido, el paparazzi que havia tingut accés a les imatges, va explicar que es tractava de Rafa Mora. Després de revelar-se la seva identitat, aquest dimecres el tertulià ha donat la seva versió al Sálvame. "Estava en un after de Madrid i de sobte se'm van adormir les cames. Pensava que em queia a terra."

"Crec que em vaig equivocar de copa o me la van canviar", ha afegit. El programa ha anat més enllà i ha parlat amb alguns testimonis que van veure a Rafa Mora molt perjudicat i desbubicat. "Va acabar a un poble de la província de Toledo. No s'aguantava dempeus i ens va demanar que l'ajudéssim a tornar a casa", ha dit una noia. "Us estic agraït de per vida. Vaig tenir molta sort de trobar-vos a vosaltres", li ha respost Mora.

ETIQUETES:

Deixa un comentari