NOVA ETAPA El director de TV3 anuncia un nou plató per als telenotícies i reitera la seva confiança en Ustrell

El director de TV3, Sigfrid Gras, amb la presidenta de la CCMA, Rosa Romà

Sigfrid Gras ho ha dit en una entrevista al diaria Ara en la què ha explicat quins són els reptes de futur del canal

El director de TV3, Sigfrid Gras va concedir aquest dissabte una entrevista al diari ARA en què va parlar de tots els temes que afecten a la cadena pública. Entre els més destacats, quins són els reptes de futur del canal, com veu la nova graella i l'anunci d'un nou plató per als telenotícies.

Gras va tornar a demanar una aportació extra de 100 milions d'euros per poder fer front a la renovació del canal. "Si no arriben els diners serà un problema de país. Aquests anys hem sobreviscut com hem pogut, però sense la millora de finançament posarem en risc el lideratge de TV3, l'oferta infantil, la cultural, la plataforma...".

Principals titulars:

  • "El primer és sempre mantenir TV3 com a líder i el públic infantil. Després, impulsar una gran plataforma de continguts en català i també comptar amb més programació juvenil i cultural"
  • "Nosaltres volem parlar de política, però als llocs on toca, que és, sobretot, als serveis informatius. I a tertúlies com les d'Els matins. Però les dades ens demostren que, avui, la política interessa menys. Ara volem obrir més espais d'entreteniment"
  • "El Col·lapse era el programa que tenia més la diana posada, al ser el substitut del FAQs, però ha estat líder en tres ocasions, en una nit molt fragmentada. Tenim confiança total en Ustrell i hem pogut recuperar el programa. Tot i això, ens va costar, la meva mare no va entendre gran cosa, del primer Col·lapse"
Sigrid Gras, director de TV3, al "Tot es mou"
  • "L'Helena Garcia Melero, als matins, està fantàstica, i a la tarda, hem donat un bon registre, tot i que hem d'assentar-lo encara una mica. Als telenotícies intentarem donar-los una nova visió per als pròxims anys i un nou plató"
  • Els matins estan fent una audiència una mica més baixa. Quan ho analitzem, veiem que l'entrevista política interessa… justet. Hem de vigilar de no fer-les sistemàticament: només si és rellevant"
  • Dels grans formats, ens falta un dating. Des que vam fer l'Amor a primera vista, que va ser pioner, no acabem de trobar el format que ens agradi. Ens agradaria tenir més formats grans, estil Eufòria. El llop era un format molt innovador, però va venir Eufòria darrere i, bé, es va menjar El llop"

El canal 33, el nou SX3 i l'Esport 3

  • "Tenim clar que volem potenciar la programació cultural. Però ¿ho hem de fer a través d'un canal lineal? No ho sé. I la barreja que fem del 33 i el Super3 és un pèl rara, sí"
  • "A l'Esport 3 els hem demanat un projecte, per veure com imaginen el seu futur. Els drets esportius d'elit són inabastables i, si s'obre alguna finestra, se'n van a TV3"

ETIQUETES:

Deixa un comentari