Una jugadora del Barça femení sorprèn amb un gest a favor del català: "No t'entenc en castellà"

Ana Crnogorcevic

La davantera suïssa Ana Crnogorcevic va demanar als periodistes que no canviïn d'idioma quan es dirigeixin a ella

Nova golejada del Barça femení (7 a 0 ) contra el Madrid Club de Futbol i gest inesperat i molt aplaudit a la zona mixta. La jugadora suïssa Ana Crnogorcevic, de 31 anys i nascuda a la localitat suïssa de Steffisburg, entén i parla el castellà a la perfecció però ara s'ha proposat aprendre el català de la mateixa manera.

Per això, la futbolista, arribada a Barcelona l'any 2019, va sorprendre demanat als periodistes que mantinguin el català quan li facin preguntes. Així ho vam poder comprovar aquest dissabte a la zona mixta posterior a la golejada al madrid CFF. La jugadora, que va fer dos dels gols del Barça, va implorar als periodistes que es dirigissin a ella en català.

Per si això no fos poc, ho va fer tirant d'ironia: "No t'entenc en castellà", va dir la jugadora a una periodista de BarçaTV, que va insistir amb el castellà davant la insistència de la suïssa. "Ah!", va dir la reportera sorpresa.

No és la primera vegada que la suïssa ha demostrat el seu interès per aprendre la llengua pròpia de Catalunya, dies després de perdre la final de la Champions de Torí ja també va adreçar un missatge en català als aficionats blaugranes.

ETIQUETES:

Deixa un comentari