Frank Blanco celebra el seu primer any a "El Circ" de 8tv: "Em tatuaré el número 8 quan…"

Frank Blanco a RAC1

El presentador de Mollet ha fet un repàs a la seva trajectòria professional a RAC1": "A Tele 5, l'únic que té camerino propi és Jorge Javier Vázquez"

El Circ de Frank Blanco està d'enhorabona. Aquest dimarts celebra el seu primer any en antena a 8tv. Per celebrar-ho, el seu presentador ha anat al Versió RAC1 de Toni Clapés per fer un repàs de la seva trajectòria professional. El de Mollet acaba de finalitzar el seu pas per la privada espanyola amb Ya es verano i ha revelat alguns dels secrets de Tele 5.

"L'únic que té camerino propi és Jorge Javier Vázquez", ha explicat Blanco que també ha parlat de la sortida de Sonsoles Ónega de Tele 5: "El dia que es va saber que ella abandonava Mediaset, me la vaig trobar a maquillatge i em va saludar amb desgana. Al cap d'unes hores va sortir el comunicat que fitxava per Antena 3".

A Tele 5, Blanco també va treballar al Crónicas Marcianas de Xavier Sardà. Va ser l'any 1999 i el presentador imitava al propi Sardà, tal i com van recordar tots dos al Zapeando de La Sexta.

"La primera vegada que Carlos Latre i jo vam anar a 'Crónicas Marcianas' va ser de gratis. Vam anar de convidats i Xavier Sardà ens havia de fer unes preguntes després del gag i no ens les va fer. I jo li vaig dir al Latre: "Això és que ens vol contractar", ha explicat. I així va ser, "fins que em van fer fora", ha reconegut Blanco.

Sobre la seva etapa al Zapeando de La Sexta, el presentador ha reconegut que ho va deixar per cansament. "No em veia amb ànims de seguir i totes dues parts vam decidir posar punt i final".

Pel que fa a 8tv, Blanco s'ha reptat a ell mateix i a l'audiència que el segueix: "Quan 'El Circ' arribi al 8% de mitjana em tatuaré el número 8", ha dit en referència al tatuatge que es va fer el propietari de la cadena privada Nicola Pedrazzoli.

L'amo de 8tv, Nicola Pedrazzoli amb Frank Blanco

ETIQUETES:

Deixa un comentari