PROBLEMES Carme Ruscalleda i Joel Díaz confessen les seves intimitats a TV3: "M'estic quedant calb"

Carme Ruscalleda i Joel Díaz a "Tot són problemes"

La popular cuinera i el presentador del late "Zona Franca", van ser els convidats del "Tot són problemes" d'aquest divendres

El Tot són problemes de TV3 d'aquest divendres va comptar amb una presentadora inèdita. La membre del jurat d'Eufòria i la Noe del Com si fos ahir, Elena Gadel va substituir per un dia a Patrick Urbano. Els convidats van tornar a ser d'excepció: la xef Carme Ruscalleda i el presentadora del nou late de TV3, Joel Díaz. L'espai va aconseguir un 10,7% de quota i va ser segon de la seva franja, per darrere de Pasapalabra (18,4%).

Com sol ser habitual al programa, els seus convidats parlen d'alguns dels seus secrets més ben guardats. Ruscalleda va començar fent de tocinaire, li agrada disfressar-se, tocar la bateria i és una amant de les motos, tal i com van demostrar amb aquesta imatge:

Carme Ruscalleda a "Tot són problemes"

La cuinera també va demostrar que sap tocar la bateria en directe amb un tema de Freddy Mercury per donar pas al Joel Díaz.

"M'estic quedant calb"

Díaz, nou presentador del Zona Franca de TV3 a les matinades de la cadena, també va parlar de les seves intimitats. "Deus tenir certa pressió.. Quin és el teu principal problema ara mateix?", va preguntar Gadel. "Per començar m'estic quedant calb i m'avergonyeix i després suo bastant i hem de posar el plató molt fred", va reconèixer Díaz.

Ruscalleda li va recomanar una solució: "Existeix un esprai que és diu pebre que omple i sembla que tinguis una mata". Però el presentador va explicar que ja es posa unes gotes per recuperar la cabellera "Faig un tractament capil·lar que és un esprai que m'el poso cada dia".

Joel Díaz ensenyant la seva calvície

"Vam acabar a un prostíbul"

Com cada setmana, els dos famosos van acompanyats d'una persona de la seva màxima confiança per respondre a preguntes íntimes. Ruscalleda va dur al seu fill Raül Balam i Díaz va portar a un amic seu. "A quin lloc inesperat van acabar la Carme i el seu fill durant un viatge a Alacant?". I atenció a la resposta: "A un prostíbul".

"La meva germana Mercè volia un Cacaolat i vam entrar a un local del passeig d'Alacant", va començar dient Balam. "Quan vam mirar on érem, estàvem a un piano bar amb senyores que fumen", va afegir Ruscalleda. Es tractava del local Las Palmeras Night Club. Aquest va ser el moment de l'anècdota.

ETIQUETES:

Deixa un comentari