You are currently viewing Les sèries més destacades de la setmana

Les sèries més destacades de la setmana

Per Toni de la Torre

S'estrena l'última temporada de "The Good Fight" a Movistar+, s'estrena la sèrie dels "Sex Pistols" a Disney+ i torna "Cobra Kai" amb nova temporada a Netflix. No et perdis les sèries destacades que s'estrenen aquesta setmana:

05/09/2022

Billy el Niño

És una biografia de Billy el nen que té al darrere a Michael Hirst (el creador de Vikings i The Tudors). Segueix els orígens d'aquest bandit.
07/09/2022

Pistol

Es tracta de la història de la formació dels Sex Pistols i el paper que aquest grup va tenir en el moviment de la música punk als anys 70 al Regne Unit.
08/09/2022

The Good Fight

És un drama legal que té com a protagonista una advocada, Diane Lockhart, que navega per les contradiccions socials i polítiques dels Estats Units d'avui.
08/09/2022

Mike

La vida del boxejador Mike Tyson es converteix en una minisèrie que estarà protagonitzada per Trevante Rhodes (Moonlight).
09/09/2022

Cobra Kai

5a temporada de la continuació de la franquícia Karate Kid. Als nous episodis el dojo de Cobra Kai ho té tot per conquerir el món de les arts marcials.
11/09/2022

The Serpent Queen

Es tracta d'una biografia poc ortodoxa de la vida de Caterina de Medicci, a la que veiem tant quan és reina regent de França i durant la seva adolescència.

Deixa un comentari