NOVA TEMPORADA 8tv fitxa a Gabriel Rufián com a presentador amb "La Fàbrica"

Gabriel Rufián a "La Fábrica 1931"

La cadena privada incorpora al polític d'ERC i emetrà l'espai d'entrevistes que el republicà feia a YouTube

"Aquesta temporada la liem molt parda". Amb aquesta declaració d'intencions la nova 8tv de Nicola Pedrazzoli va anunciar fa pocs dies 8tv, un dels fitxatges més sonats de la propera temporada televisiva. Es tracta del líder d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián. "Jo no cobro ni tinc cap contracte amb la cadena. Ho fem perquè ens agrada", va apuntar el polític.

El diputat d'ERC ha arribat a un acord amb la cadena de Nicola Pedrazzoli per emetre La Fábrica 1931, el programa que el polític republicà ja fa temps que emet al seu canal de YouTube. Entre d'altres ha entrevistat a l'actual president de la Generalitat, Pere Aragonès, l'acaldessa Ada Colau, la periodista Cristina Puig, el líder del PP a Badalona, Xavier García Albiol o el periodista de La Sexta, Antonio García Ferreras.

Amb aquest acord, 8tv, passarà a produir i a emetre l'espai en exclusiva, ocupant l'horari de màxima audiència dels diumenges, a les 21.45h. Amb el fitxatge de Rufián la nova 8TV confirma la seva aposta per la informació i l'actualitat política per a la nova temporada que arrencarà d'aquí a pocs dies.

El format mantindrà la seva essència, tot i que adquirirà elements més propis de la televisió convencional. A partir d'ara, La Fàbrica passarà a emetre tres entrevistes al mes des del mateix escenari que utilitzava a YouTube, i la quarta es realitzarà des d'un lloc punt que no serà Barcelona ni la seva àrea metropolitana.

Entre d'altres, Rufián entrevistarà cada setmana a actors, cantants, polítics, empresaris o youtubers. El primer convidat serà el cantant terrassenc i membre del jurat d'Eufòria, Lildami.

La nova graella de 8tv

La nova temporada de 8tv comptarà amb els següents espais destacats:

  • Opina Cat amb Carlos Fuentes de 18 a 20.30h
  • Senabre Contraataca amb Dani Senabre de 20.30 a 21.30h
  • El polígon amb Vicent Sanchis de 21.30 a 23.15h
  • El Circ de Frank Blanco de 23.15 a 1.15h
  • Ares revolution divendres i diumenge de 23.15 a 1.30h
  • El fax de 8tv amb Eduard Pujol els dissabtes de 21 a 00h
  • La Fàbrica amb Gabriel Rufián, diumenge a la nit a les 21.45h

ETIQUETES:

Deixa un comentari