Josep Cuní deixa els matins amb una sonada entrevista a Jordi Pujol: "Catalunya està trista"

Jordi Pujol i Josep Cuní a la SER Catalunya

El periodista deixa la SER Catalunya amb la incògnita del seu futur professional al setembre: "Necessito carregar piles"

Aquest divendres 1 de juliol, un dels periodistes més reconeguts de Catalunya ha posat punt i final a la seva etapa als matins de la SER Catalunya. Es tracta de Josep Cuní de 68 anys. Ha treballat a gairebé tots els mitjans catalans, des de Com Ràdio, Ona Catalana, Catalunya Ràdio, TV3, 8tv o la SER. Actualment presentava Aquí Cuní, a la cadena SER Catalunya, una aposta arriscada en què havia de lluitar contra dos transatlàntics com són RAC 1 i Catalunya Ràdio.

Es desconeix quin serà el seu futur professional, però Cuní ja s'ha acomiadat dels seus oients amb unes emotives paraules: "Avui aquesta veu que ara parla tanca una nova etapa d'una vida professional ja una mica llarga".

"Demano disculpes pel meu nivell malaltís d'autoexigència que em pot haver fet perdre de vista que els altres han de ser com jo, o com a mi m'agradaria que fossin", ha reconegut el presentador dirigint-se al seu equip. "S'acaba una etapa i dilluns en comença una altra que ja veurem com serà", ha afegit tot i no desvetllar quin serà el seu futur: "Tinc un compromís amb mi mateix i fins al setembre no decidiré. Necessito unes piles més carregades". Aquest ha estat el seu comiat:

Entrevista amb Jordi Pujol

El comiat de Josep Cuní, no ha estat només un adéu, sino que el comunicador ha sorprès a primera del matí amb l'anunci de l'entrevista més esperada: l'expresident Jordi Pujol en directe, després de vuit anys de silenci. Tant ha estat així, que el líder dels matins a la ràdio, Jordi Basté, ha decidit emetre tota l'entrevista també per RAC1, agafant el senyal de la competència.

Pujol de 92 anys, ha estat prop d'una hora responent a les preguntes de Cuní i ha assegurat que ell no és corrupte: "A mi que vingui una persona, o el govern de l'Estat, o el fiscal general i em digui que soc corrupte, li diré que em digui en quin cas jo he actuat de manera corrupta". En canvi, no ha dit el mateix dels seus fills: "Poso la mà al foc per gran part de la meva família".

Jordi Pujol està convençut que ha estat objecte de l'operació Catalunya. "Conec com és Espanya i puc dir que Rússia i Espanya s'assemblen". En aquest sentit, ha dit que ell ha estat "nacionalista des dels 14 anys, que no independentista" i ha definit la situació actual de Catalunya: "Està trista i desendreçada, però amb esperança".

ETIQUETES:

Deixa un comentari