You are currently viewing <span>SENSE PARAULES</span> Tomàs Molina revela què li va dir la reina Letícia sobre TV3: "Ho tindré clavat tota la vida"
Tomàs Molina a 8tv

SENSE PARAULES Tomàs Molina revela què li va dir la reina Letícia sobre TV3: "Ho tindré clavat tota la vida"

  • Post comments:1 Comment

El meteoròleg va explicar com va ser una trobada amb els reis a la Zarzuela: "No vaig saber què dir"

És l'home del temps de TV3 des de l'any 1987. Tomàs Molina (58 anys) és una de les cares més conegudes de Catalunya i aquest dimarts va ser el convidat de "El Circ" de Frank Blanco a 8tv, on entre d'altres va reconèixer que "els meteoròlegs estem obsolets. Ho dic a la universitat on dono classes: el pronòstic ja el teniu al mòbil".

Molina també és membre de la junta de la Academia de la Televisión de España, que presideix la també catalana María Casado. Un càrrec que el van dur a conèixer en persona a Felip VI i Letícia, tal i com va revelar durant l'entrevista: "He estat a la Zarzuela amb el rei Felip VI".

El del temps que no ho havia explicat mai abans, va avisar: "El que em va dir la reina Letícia és molt fort. La veritat és que ho tindré clavat fins que em mori!". Què va passar en aquella trobada al Palau de la Zarzuela? El Tomàs s'ho havia callat fins ara, però aquest dimarts, en ple directe a 8tv, no va poder aguantar més la pressió i ho va deixar anar.

"Com bé sabeu jo soc de TV3 i ella ens va dir: "Hay algunas televisiones como TV3 que no hacen bien su trabajo" i jo no vaig ser prou ràpid per contestar-li". "Després vaig pensar moltes coses que podria haver-li dit. Però és una cosa que m'enduré a la tomba", va explicar el del temps. Tomàs, a vegades un silenci, parla per si sol. Per molts anys més a TV3!

Tomàs Molina a "El Circ"

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Jordi

    Vaja, qui diria que és catalanòfoba…

Deixa un comentari