You are currently viewing <span>AVANÇAMENT INÈDIT</span> TV3 estrena les sèries 'Cucut' i 'The five'
Pep (Biel Rossell) a 'Cucut'

AVANÇAMENT INÈDIT TV3 estrena les sèries 'Cucut' i 'The five'

La cadena pública aposta per dos thrillers abans de l'esperat retorn de "Crims"

Des del dilluns 28 de març, TV3 aposta per les sèries. Així serà fins després de Setmana Santa, quan està previst que torni Crims. Per anar preparant el terreny, la cadena aposta per històries fosques: A les 22h, Cucut, un thriller de cinc capítols qué té lloc en un poble de Catalunya als anys 80, i a continuació, The five, una sèrie britànica de misteri sobre un crim de fa 20 anys.

Així és "Cucut"

Cucut, dirigida per Isona Passola, parteix de la pel·lícula La vida sense la Sara Amat, estrenada l'any 2019. El film narrava la història d'un adolescent de tretze anys que passa les vacances d'estiu al poble dels seus avis i una nit d'estiu, veu com la Sara, de qui està totalment enamorat, desapareix sense deixar cap rastre. El jove se la troba amagada a la seva habitació i tot i saber que el poble sencer l'està buscant, accepta convertir-se en el seu protector i còmplice durant els últims dies abans que tots dos marxin del poble. 

'Cucut'

Una barreja de suspens, thriller i amor. Què va passar amb la Sara? On és? Per què no vol tornar? 

Al capítol 4 (18 d'abril):

Totes les sospites sobre el que ha passat a Trinquet se centren en l'Amat. La colla de joves del poble surten a buscar l'Amat, esperonats pel Cristian Vidal, que està molt trasbalsat pel rumor que el seu pare té una aventura amb la Carme, la mare de la Sara. En la seva fugida, el Pep i la Sara es veuen arraconats pels agents de la Guàrdia Civil.

EL TRÀILER

Els protagonistes

Altres personatges destacats

  • L'Antoni Vidal (Isaac Alcayde), és l'alcalde i poderós terratinent de Trinquet. Té 49 anys i una família estable, amb la seva dona, Magda, i el seu fill, Cristian. Amb tot, amaga uns quants secrets.
  • L'Amat (Jordi Figueras) és el pare de la Sara i el marit de la Carme. Té una vida molt complicada, sobretot des que la Sara va fugir del poble. La pèrdua de la seva filla el fa patir més que a ningú.
  • La mare de la Sara i la dona de l'Amat és la Carme (Anna Sabaté), una dona esquerpa i tossuda, que fa anys que és manipulada pel Vidal, amb qui comparteix un dels seus secrets.
  • També hi jugaran un paper important en Rubio i en López (David Bagés i Joan Amargós), la parella de guàrdies civils encarregats de seguir les pistes d'en Pep i la Sara en la seva fugida.

Així és "The Five"

Vint anys després que el Jesse desaparegués sense deixar rastre quan tenia cinc anys, troben el seu ADN a l'habitació d'un hotel on han assassinat una dona. El policia encarregat de la investigació és amic del germà del Jesse, i el dia que va desaparèixer el nen ell també hi era. Ells dos i dos amics més van obligar el Jesse a tornar sol cap a casa i ja no el van tornar a veure. Ara, tant els quatre amics com els pares del Jesse reben la notícia amb estupor: després de tant de temps, sembla impossible que el Jesse encara pugui ser viu. I a més, podria ser un assassí.

Deixa un comentari