CAÇAT Tele 5 anuncia el fitxatge d'un dels presentadors de més èxit de La 1

Ion Aramendi a 'El Cazador' de La 1

La cadena també desmenteix els rumors i confirma a Jorge Javier Vázquez i Lara Álvarez per a 'Supervivientes 2022'

Mediaset ha anunciat aquest divendres que ha tancat el fitxatge del periodista basc Ion Aramendi. La notícia es produeix pocs dies després que la privada anunciés la incorporació de Diego Losada, fins ara presentador de l'informatiu del cap de setmana de La 1. Losada està a punt d'estrenar un nou format d'actualitat a Cuatro, que es dirà 'En boca de todos' i Aramendi s'encarregarà de conduir els debats de 'Supervivientes 2022'.

El basc, formarà part del planter de presentadors del concurs de supervivència en el que seguiran una edició més Jorge Javier Vázquez, Lara Álvarez i Carlos Sobera. L'anunci posa fi als rumors que havien sorgit al voltant de la continuïtat del de Badalona, que seguirà presentant les gales i Lara Álvarez que tornarà a Hondures. Ion Aramendi ocuparà el buit que deixa Jordi González, el presentador habitual del debat dels diumenges, després que aquest anunciés que s'apartava de la televisió per agafar-se un any sabàtic.

La 1 perd un dels seus principals rostres

Es dona el cas que Aramendi, va iniciar la seva carrera televisiva a Tele 5, com a reporter de 'Sálvame' i més endavant també va treballar a la basca ETB. TVE es va fixar en ell i li va oferir fer-se càrrec del concurs 'El cazador', un dels formats que més audiència aconsegueix cada tarda a la cadena pública espanyola. Aquest divendres el concurs va aconseguir un 8,5% de quota, molt a prop del 'Tot es mou' (9,4%) i més que La Sexta a la seva franja (8,1%). Ara La 1, haurà de buscar un substitut a cuita-corrents si vol mantenir el concurs en antena.

Després de fer-se oficial la marxa d'Aramanedi de La 1, el basc va agrair la confiança que li ha brindat la pública. "Eternament agraït a RTVE començo una nova aventura a Mediaset. Moltes gràcies a tots. Gràcies de cor".

ETIQUETES:

Deixa un comentari