You are currently viewing <span>EXPULSATS</span> Ricard Ustrell esclata en ple directe i fa fora a dos tertulians: "Marxeu, així no es pot treballar"
Ricard Ustrell a 'Planta baixa'

EXPULSATS Ricard Ustrell esclata en ple directe i fa fora a dos tertulians: "Marxeu, així no es pot treballar"

  • Post comments:1 Comment

El presentador de 'Planta baixa' va expulsar del plató a Jordi Graupera i Mariola Cubells per la seva falta d'atenció al programa

Ricard Ustrell és el nou rei els matins. Aquesta setmana, el seu 'Planta baixa', ha aconseguit el rècord d'audiència de la temporada. Tot i això, el presentador no es conforma i manté la màxima exigència als seus col·laboradors i tertulians, que igual que ell, cobren per aparèixer davant les càmeres.

Aquest dijous, enmig del debat sobre la vaga al sector de l'educació, Ustrell va recuperar el mític "Prou, prou, prou" de Josep Cuní i va fer fora a dos dels seus tertulians en ple directe. Es tracta de Jordi Graupera i Mariola Cubells. Graupera, no és la primera vegada que el fan fora. Al 2019, va fer l'intent de ser alcalde de Barcelona i es va quedar en el 3,7% dels vots. Ara al 2022, podria haver-se quedat sense veu a la televisió.

"Què us sembla?", va preguntar Ustrell a Graupera i Cubells, a qui va enxampar fora de joc i sense saber què dir. "Portes tota l'estona fent papiroflèxia. A la propera t'expulso de plató. Tu estàs aquí cobrant uns diners per donar la teva opinió", va dir visiblement molest el de TV3 a Graupera. "Mira l'altre fent botar la pilota. Saps què,us ho dic de veritat, marxeu. Així no es pot treballar".

Jordi Graupera i Ricard Ustrell a TV3

Aquest va ser el moment:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Roser

    Aquest xicotet te fums d'"astrella". Que no acabe "astrellat"

Deixa un comentari