Ricard Ustrell esclata en ple directe i fa fora a dos tertulians: "Marxeu, així no es pot treballar"

Ricard Ustrell a 'Planta baixa'

El presentador de 'Planta baixa' va expulsar del plató a Jordi Graupera i Mariola Cubells per la seva falta d'atenció al programa

Ricard Ustrell és el nou rei els matins. Aquesta setmana, el seu 'Planta baixa', ha aconseguit el rècord d'audiència de la temporada. Tot i això, el presentador no es conforma i manté la màxima exigència als seus col·laboradors i tertulians, que igual que ell, cobren per aparèixer davant les càmeres.

Aquest dijous, enmig del debat sobre la vaga al sector de l'educació, Ustrell va recuperar el mític "Prou, prou, prou" de Josep Cuní i va fer fora a dos dels seus tertulians en ple directe. Es tracta de Jordi Graupera i Mariola Cubells. Graupera, no és la primera vegada que el fan fora. Al 2019, va fer l'intent de ser alcalde de Barcelona i es va quedar en el 3,7% dels vots. Ara al 2022, podria haver-se quedat sense veu a la televisió.

"Què us sembla?", va preguntar Ustrell a Graupera i Cubells, a qui va enxampar fora de joc i sense saber què dir. "Portes tota l'estona fent papiroflèxia. A la propera t'expulso de plató. Tu estàs aquí cobrant uns diners per donar la teva opinió", va dir visiblement molest el de TV3 a Graupera. "Mira l'altre fent botar la pilota. Saps què,us ho dic de veritat, marxeu. Així no es pot treballar".

Jordi Graupera i Ricard Ustrell a TV3

Aquest va ser el moment:

ETIQUETES:

Comentaris ( 3 )

  1. Kiko

    l'Ustrell és un dèspota i una autèntica bomba de detonació que quan se'l treguin de Catalunya Ràdio, ho haurà deixat tot assolat.

  2. Roser Clotas Nicolau

    Jo trobo que ha fet molt bé, a la Mariola no la conec però el Graupera va de "divo", i com l'Ustrell li ha dit "ELL COBRA PER ESTAR ALLÀ I PARTICIPAR EN EL PROGRAMA, NO PER JUGAR"

  3. Roser

    Aquest xicotet te fums d'"astrella". Que no acabe "astrellat"

Deixa un comentari