HISTÒRIA DE LA TV L'emotiu retrobament de Mari Pau Huguet a TV3 amb un convidat després de 30 anys

Mari Pau Huguet al 'Tot es mou'

La presentadora ha aparegut per sorpresa al plató del 'Tot es mou'per fondre's en una abraçada amb un nen que fugia de la guerra de Bòsnia

Moment molt emocionant el que s'ha viscut aquest dijous a la tarda al 'Tot es mou' de TV3. La guerra de Rússia a Ucraïna, ha capgirat el contingut de la majoria de programes de televisió, que s'han omplert de testimonis colpidors de les vides que s'han vist truncades. Molts ciutadans fugen de l'horror i Helena Garcia Melero ha volgut recordar com ho van viure els nens de la guerra de Bòsnia.

És el cas d'Igor Jovanovic, que va arribar als 6 anys a Catalunya. Mari Pau Huguet el va entrevistar al programa "L'hora de Mari Pau Huguet" fa 30 anys. L'Igor només feia uns mesos que havia arribat a Catalunya fugint de la guerra de Bòsnia. Allà va explicar com li agradaria poder veure el Barça i conèixer alguns jugadors, un somni que va fer realitat gràcies a l'equip del programa. Aquest dijous, 30 anys després, han protagonitzat un emotiu retrobament.

L'Igor i la Mari Pau al 'Tot es mou'

"Recordo venir al programa de la Mari Pau, a la que li tinc un carinyo impressionant. Ella va fer possible que pogués anar a conèixer als jugadors del Barça. No ho oblidaré mai", ha explicat el jove. "Que passi Mari Pau Huguet", ha anunciat per sorpresa Melero.

La mítica presentadora de TV3, ha entrat al plató i s'ha fos en una abraçada amb aquell nen a qui un dia va entrevistar i que ara és tot un home. "Com estàs guapo? Me'n recordo molt d'aquell moment. Quants anys eh! Em van trucar ahir, em van dir que venies i vaig dir que sí immediatament", ha dit Huguet, amb llàgrimes als ulls. "No sé que dir Mari Pau. Sempre parlo de tu. La meva dona ho sap", ha respost el noi, visiblement emocionat.

La Mari Pau i l'Igor al Camp Nou

La Mari Pau a banda d'entrevistar-lo, també el va dur al Camp Nou, una de les seves passions. "Després de casar-me és un dels millors moments de la meva vida", ha explicat l'Igor, sobre aquell moment que va viure. Aquesta va ser la imatge que recordarà per sempre i que ara, 30 anys després, ha pogut compartir amb els espectadors de TV3 i la sempre estimada Mari Pau:

ETIQUETES:

Deixa un comentari