DESBANDADA La crisi de 'Sálvame' s'agreuja amb la marxa inesperada d'una altra presentadora

Carlota Corredera a 'Sálvame'

Carlota Corredera deixarà l'espai de Tele 5 després de 13 anys per centrar-se en un nou projecte televisiu

Nova baixa sonada i inesperada a 'Sálvame'. Carlota Corredera, una de les presentadores del programa, també deixarà l'espai de 'La Fábrica de la Tele'. Segons ha fet públic aquest dimecres, la cadena privada i la productora, la periodista conduirà per última vegada el programa, aquest divendres 25 de març. És dona el cas, que la notícia arriba només 24 hores després de l'anunci del relleu dels seus directors, com David Valldeperas, que passarà a formar part del planter de col·laboradors.

I és que el programa es troba immers en una transformació per mirar de recuperar l'audiència perduda. "Carlota Corredera emprèn un projecte personal que barrejarà actualitat i entreteniment i que dirigirà i presentarà ella mateixa. Immersa en aquest nou i il·lusionant repte, Carlota estarà al capdavant de 'Sálvame' divendres que ve per última vegada per a centrar-se al 100% en el desenvolupament del nou espai, amb la qual ha començat a treballar ja fa unes setmanes", ha explicat el comunicat fet públic per la productora.

La nota també afegeix que Corredera deixarà l'espai després de 13 anys de posar-lo en marxa com a directora i des de l'any 2014 també com a presentadora.

Belén Esteban premiada amb una nova secció

'Sálvame', intentarà recuperar als espectadors que ha perdut els darrers mesos amb una allau de canvis i novetats.Tot i que de moment, els moviments que s'han incorporat no han tingut l'èxit esperat. És el cas de 'Sálvame Lemon tea', que lluny de millorar les dades, encara n'ha perdut més.

L'adéu de la presentadora, ha coincidit amb l'anunci de la nova secció que farà Belén Esteban. S'estrenarà el dilluns 28 de març i recuperarà l'essència del que va ser 'El Diario de Patricia', un talk show amb històries personals.

ETIQUETES:

Deixa un comentari