'El llop' d'Àngel Llàcer arriba al seu final confirmant-se com un dels encerts de TV3

'El llop' (TV3)

El programa ha aconseguit liderar la nit dels dimecres a TV3 amb una mitjana del 13,7%

Aquest dimecres 9 de març a les 22h, TV3 va emetre l'últim capítol d''El llop', el programa d'Àngel Llàcer que fa la seva particular obra de teatre amb l'obra 'Terra baixa'. Un espectacle que va ser gravat fa pocs dies al teatre Foment de Molins de Rei.

Últim capítol d"El llop'

A banda de l'estrena de l'obra, hi va haver catifa vermella, amb la presència dels familiars dels actors i el retrobament amb els 22 finalistes del Laboratori. Per primera vegada es va apujar el teló de la producció per a la qual la companyia s'ha estat preparant durant dos mesos. Els espectadors van poder viure l'emoció de les hores prèvies, dels nervis entre bambolines i les abraçades de celebració finals.

Un dels èxits de la temporada

Amb dades de set de les vuit emissions de què consta 'El llop', ha obtingut una mitjana de 288.000 espectadors i un 13,7% de quota, liderant la majoria de dies la seva franja d'emissió. El capítol més vist va ser el tercer, amb 307.000 (15,4%), en què es mostrava la convivència dels 33 actors preseleccionats al Laboratori Teatral.

Alguns protagonistes d"El llop'

ETIQUETES:

Deixa un comentari