8tv es rendeix: cancel·la 'Directe! Catalunya' i prepara nous formats per a l'abril

Albert Brosa al 'Directe! Catalunya' (8tv)

L'espai conduït per l'actual Cap d'Informatius de la cadena, Albert Brosa, desapareixerà aquest divendres de la graella

Nou moviment a la graella de 8tv. La cadena privada ha tirat finalment la tovallola i ha decidit suprimir el programa 'Directe! Catalunya', conduït per Albert Brosa. Després de mesos de canvis, en què l'espai havia patit canvis d'horari, de continguts i fins i tot de presentadors (va començar amb Miquel Serra i Sabina Pedrós, després Serra en solitari i finalment Brosa), divendres s'emetrà el darrer programa.

Cap dels canvis que ha introduït el format, han aconseguit aixecar l'audiència del programa, que sempre s'ha situat per sota de la mitjana de la cadena i que darrerament no passava d'un ínfim 0,1% de quota. El darrer intent de reflotar l'espai va ser deixar la franjja de tarda (de 16.30 a 18.30h) per provar sort al migdia (de 12.30 a 14.30h). Però lluny de millorar, encara va perdre més seguidors, amb jornades negres amb ni un sol espectador.

Sense anar més lluny, aquest dilluns, 8tv va fer un 1,0% de quota diària, però Brosa només va tenir 1.000 espectadors i un insòlit 0,1% de quota. En canvi, la sèrie 'Perry Mason', que la privada emet cada tarda i que es va estrenar als anys 50 en blanc i negre, va reunir a 22.000 espectadors i un 1,5%. Només un altre espai també va quedar per sota de la mitjana de la cadena: el dating 'Tu sí tu no', amb un 0,6%.

Tot i que la cadena es mostra molt optimista en el seu últim vídeo promocional, on celebra haver triplicat la seva audiència, el cert és que la mitjana dels darrers mesos no dona per a gaires alegries (al voltant d'un 0,8%). Tot i això, quatre programes han aconseguit despuntar i tenen garantit el seu futur: 'Opina Cat', 'Rondeando', 'El Circ' i 'Sexual revolution'.

Nous programes a l'abril

En un comunicat difós per 8tv, la cadena ha detallat que la cadena privada "continuarà apostant per l'actualitat i les connexions en el territori en nous formats a partir del mes d'abril, així com continuarà fent seguiment de l'actualitat en els programes de la casa com OpinaCat".

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Jaume

    De mentides ja en poden dir tantes com en vulguin tenen la mateixa audiència que tenia quan era del Godó tot i que el Godó tenia una canal de televisió enllaunada i ells el tenen en directe. Diuen que han multiplicat per 3 l'audiència, però no diuen que abans la van enfonsar per 3. Quan 8tv va canvia de propietaris la mitjana d'audiència era d'entre un 0,6% i un 0,8% i ara també es entre un 0,7% i un 0,8% no hi ha massa diferència l'únic triomf que ha tingut aquests 6 mesos es passa del 0,3% que els actuals propietaris van deixa la cadena al 0,7% això no és t'implica l'audiència això és recuperar allò que algun dia ells mateixos van perdre. Ja fa 3 mesos que 8tv té l'audiència estabilitzada entre un 0,7% i un 0,8%. Després de 6 mesos l'únic que han demostrat és que poden esforçar l'audiència d'un canal i com a molt recuperar-la però res més amb 6 mesos tenen la mateixa audiència que abans per tant crec que no hi ha massa a celebrar. Crec que els actuals propietaris de 8Tv podien tindre una mica de dignitat i reconèixer que poca cosa han aconseguit i deixar el canal amb algú que ho sàpiga gestionar bé. Alguna persona que sàpiga fer de 8Tv la VTM (Vlaamse Televisie Maatschappij) catalana.

Deixa un comentari