El tiet de Rocío Carrasco truca en directe a Tele 5 i la fa grossa: "No me la crec"

Rocío Carrasco a Tele 5

José Antonio, el tiet de la filla de Rocío Jurado va intervenir per negar el relat de la seva neboda i va deixar incrèdul a tot el plató

Per David Montufo

Tele 5 va emetre aquest divendres 'El precio del silencio', un documental per resoldre algunes de les preguntes sobre Rocío Carrasco i la seva família. Però el guió va saltar pels aires, quan a mitja nit, una trucada telefònica de José Antonio Rodríguez, tiet de Rocío, ho va capgirar tot. El familiar va fer un discurs que va sorprendre a tot als que eren a plató i va fer encendre les xarxes socials. Així va anar la nit:

Rocío Carrasco: "La meva mare era conscient de com era la meva família"

Tres-cents catorze dies després de l'estrena de la docusèrie que va consternar a mitja Espanya, l'espai va començar fent-se algunes preguntes: Per què Antonio David no ha interposat cap querella per injúries i calúmnies ni per cap altre delicte contra Rocío Carrasco?. "Ni m'ha denunciat ni m'ha demandat, que seria per via civil. Perquè, si ho fa, jo hauria d'anar a un judici a demostrar el que he dit. I com el que he dit ho puc demostrar…", va respondre Rocío. Carrasco també va voler deixar clar que "l'ésser", com ella es refereix a Antonio David, continua estant present als mitjans, a través de Rocío Flores o Gloria Camila, que col·laboren en diversos programes de la cadena. Unes paraules que va compartir Jorge Javier Vázquez, que encara va anar més enllà: "La gent que contribueixi a expandir els seus testimonis és còmplice de la mentida i la maldat".

El documental que es va emetre a l'inici de la nit, va deixar en evidència l'incoherent comportament de la seva família, que ha augmentat la seva presència televisiva i ha canviat de relat en diverses ocasions. "A ells no els interessa entendre", va dir Carrasco, sense entrar en gaires detalls, deixant entendre que farà pública documentació que els posarà en evidència a la segona part de la sèrie documental. Això sí, la filla de Rocío Jurado va deixar anar una pista molt rellevant: "La meva mare era conscient de com era la meva família".

"Gloria Camila està influenciada"

A principis de setmana, Rocío Carrasco havia dit unes paraules que no van agradar gens a la seva germana, Gloria Camila. Va fer referència a la documentació que li va deixar Rocío Jurado i que no deixaria en bon lloc a la seva família mediàtica. Gloria Camila, ho va aprofitar per tornar a carregar contra Rocío i el seu marit Fidel Albiac des de Tele 5. Tot i això, Carrasco va voler deixar-la a banda: "La meva germana és una dona, però és una dona molt jove. Sempre n'he parlat amb afecte, jo no la fico al mateix sac. Està influenciada. Quan es mor la nostra mare té nou anys, no ha tingut temps, consciència i maduresa com per saber què passava o deixava de passar".

Rocío Carrasco també va voler fer un toc a la responsabilitat de les persones que estan animant a fer que tant Rocío Flores com Gloria Camila facin atacs constants als platós de televisió: "A tots aquests que s'estan encarregant de llançar a una altra nena a la pista, que tinguin vergonya i collons, i que el que vulguin fer, ho facin ells. Que jo sóc aquí, ja no tinc ni por… Deixeu de dir-li a la nena el que ha de dir, digueu-ho vosaltres!".

La trucada de José Antonio, tiet de Rocío Carrasco, de vergonya aliena

La trucada inesperada del tiet de José Antonio a la part final del programa va deixar en evidència les mentides amb les quals la família ataca a Rocío Carrasco. Una intervenció que lluny d'esclarir el relat, va acabar sent contraproduent per a tota la família mediàtica. En un primer moment, José Antonio va dir que havia mentit quan va anar al Tribunal de la Rota per a la nul·litat matrimonial de Rocío Carrasco.

Minuts més tard, es va tornar a contradir amb el que li havia dit Antonio David, quan el va enxampar sent-li infidel a Rocío Carrasco: "S'hauria de veure el que tu faries si et posen unes bones tetes al davant". "Això no ho vaig dir jo", va repetir una i una altra vegada. "Que m'escoltis cony!", va dir-li indignada Rocío. Finalment, Jorge Javier, va llegir els documents oficials del Tribunal de la Rota, que confirmaven la versió de Carrasco. "No em puc enrecordar de tot el que dic", es va defensar ell. "Ens has intentat enganyar", va sentenciar el de Badalona.

Però el moment més dur de la nit va ser quan José Antonio va qüestionar el maltractament que Rocío Carrasco va rebre per part de la seva filla: "Això és el que diu ella. Jo sé que només van tenir una baralla". Un posicionament que va generar la sorpresa i indignació dels col·laboradors del programa, tot i les tres sentències que ratifiquen el testimoni de Rocío Carrasco: "No ens la creiem, perquè coneixem les dues versions. Ella no explica la veritat i vosaltres heu muntat una història", va dir José Antonio. En aquest moment, Jorge Javier va intervenir incrèdul amb les declaracions del tiet: "Jo crec que li estàs faltant el respecte a la teva neboda. No cal que la trepitgis".

"Tants homenatges que li feu a Rocío Jurado cada dos per tres. No creus que li cauria la cara de vergonya que entressis a un programa de televisió a posar en dubte el testimoni de la seva filla?", va afegir Jorge Javier.

El presentador no es podia creure el que estava dient el familiar: "El que heu dit és molt greu. Si aquest és el nivell, no m'estranya que Rocío faci tants anys que no parla amb ells. Sou uns despietats". El tiet de Rocío Carrasco, lluny de fer-se enrere, va demanar en repetides ocasions, que comptessin amb el seu testimoni, fet que Jorge Javier es va prendre amb ironia:

ETIQUETES:

Deixa un comentari